Extra Technisch Inhoudelijke Vakdag op 6 november 2018

Mous Waterbeheer organiseert dit jaar diverse vakdagen samen met aansprekende partijen uit de markt. Hoofdthema voor dit jaar is Elektrotechniek en Veiligheid. De animo voor dit thema is zo groot, dat Mous Waterbeheer heeft besloten een extra Vakdag te organiseren op dinsdag 6 november.

 

Veel animo

Al voor de eerste vakdag op 12 juni in Bunnik was het aantal aanmeldingen hoog. Vlak voor de bouwvak werd de datum en locatie bekendgemaakt voor de tweede vakdag op 9 oktober. Inmiddels zijn meer dan 30 aanmeldingen binnengekomen voor deze vakdag en is besloten een extra dag te organiseren.

 

Aansluiten op de dagelijkse praktijk

"Elektrotechniek en veiligheid leeft onder de doelgroep," aldus Hidde Kriele, directeur van Mous Waterbeheer. "Tijdens de vakdag is er aandacht voor bliksembeveiliging, risicoinventarisatie en de installatieverantwoordelijke. Dat zijn thema's die aansluiten op de dagelijkse praktijk van technici en monteurs bij gemeenten en waterschappen."

 

Oudste stoomgemaal ter wereld

Net als de vakdag op 9 oktober wordt de extra Technisch Inhoudelijke Vakdag gehouden in het Woudagemaal. U kunt zich aanmelden voor de vakdag op 6 november via de website. Het programma zal ongewijzigd zijn ten opzichte van de vakdag op 9 oktober.