Hoofd Inkoop & Logistiek

Haal jij voldoening uit het voeren van onderhandelingen met leveranciers en inkopen voor omvangrijke waterprojecten? Heb je inzicht in mogelijkheden voor optimalisaties van inkoopprocessen? En ben jij in staat om te schakelen tussen strategisch denken en operationeel doen? Dan is deze vacature voor Hoofd Inkoop & Logistiek jou op het lijf geschreven.

 

Functieomschrijving Hoofd Inkoop & Logistiek

Als Hoofd Inkoop & Logistiek ben je verantwoordelijk voor het volledige inkoopproces voor Mous Waterbeheer en onderhavige bedrijven. Je werkt nauw samen met de projectleiders en werkvoorbereiders, zodat de projecten soepel verlopen.

 

 • Je onderhoudt contacten met leveranciers
 • Je bewaakt prijzen, leveringen en de kwaliteit
 • Je bent verantwoordelijk voor lopende en nieuwe contracten
 • Je bent verantwoordelijk voor correcte inkoop, uitvoering en levering van orders

 

Je rapporteert rechtstreeks aan de Algemeen Directeur en bent als Hoofd Inkoop & Logistiek lid van het managementteam van Mous Waterbeheer.

 

Daarnaast in deze functie als Hoofd Inkoop & Logistiek:

 • Je geeft leiding aan de Magazijnmedewerker en werkt nauw met hem samen
 • Je geeft wekelijks een update van de status van orders en contracten in het MT
 • Opstellen en controleren van inkooporders
 • Meedenken in optimalisaties inkoopproces

 

Functie-eisen Hoofd Inkoop & Logistiek

Voor deze functie zijn wij op zoek naar:

 

 • Minimaal hbo-opleiding in relevante richting
 • 3 – 5 jaar werkervaring als Technisch Inkoper in klein team
 • In staat om zowel strategisch mee te denken als operationeel mee te werken
 • Ervaring in elektrotechniek, werktuigbouwkunde of civiele techniek is een pré

 

Voor deze functie van Hoofd Inkoop & Logistiek

Deze functie is heel geschikt voor een inkoper met enige jaren werkervaring die de ambitie heeft om door te groeien naar de functie van Hoofd Inkoop & Logistiek. Je maakt deel uit van het Mous team, een ultieme mix van ervaring en jong talent. Je krijgt in deze functie veel vrijheden en eigen verantwoordelijkheid. Het is dus belangrijk dat je daar goed mee om kunt gaan.

 

Arbeidsvoorwaarden en contact

Mous Waterbeheer is aangesloten bij de CAO voor Metaalbewerkingsbedrijf. Op basis van de strategische positie en de zwaarte van de functie bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden en een salaris afgestemd op jouw ervaring. We bieden je alle gelegenheid om je talenten verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf.

 

Voor meer informatie over de vacature Hoofd Inkoop & Logistiek kun je contact opnemen met Hidde Kriele via telefoonnummer: (0514) 60 89 00.

 

Solliciteer op deze functie als Hoofd Inkoop & Logistiek via de link bovenaan de pagina of stuur een mail met een korte motivatie en je CV naar vacature@mouswaterbeheer.nl.

 

Is deze vacature als Hoofd Inkoop & Logistiek toch niet wat je zoekt? Bekijk dan het overzicht openstaande vacatures voor alle functies die momenteel open staan of stuur een open sollicitatie.

Wat ga je doen als Inkoper bij Mous Waterbeheer?