Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Mous Pompenbouw wil maatschappelijk en verantwoord ondernemen met toonaangevende ...
Lees meer

"Mous In Bedrijf"

27-5-2011| In de nieuwe "Mous in Bedrijf" leest u over de primeur in de branche "Neerslagdata via radar" en diverse projecten...

Lees meer

Neerslagdata op basis van Radar

27-5-2011| Een unieke samenwerking van de gemeente Overbetuwe, Mous Pompenbouw, meteorologiebedrijf MeteoVista en softwareontwikkelaar I-Real maakt actuele hydrologische informatie nu zichtbaar in Mous Aquaweb.
Lees meer

BRL-Certificering "kwaliteitsgestuurd onderhoud aan pompinstallaties en gemalen"

7-4-2011| Mous Pompenbouw  is sinds kort gecertificeerd bij KIWA voor de "BRL K14020".

 

Lees meer

Afvalwaterzuivering De Stainkoeln Groningen

1-2-2011| Mous Pompenbouw is in samenwerking met Spie Construction Services druk in de weer geweest met de vernieuwing van het oude PLC-netwerk van Afvalverwerking StainkoelnB.V in Groningen.

Lees meer

Continuïteitsverklaring KPN vaste verbindingen

20-1-2011| Vorig jaar gaf KPN een continuïteitsverklaring  uit. Hierin wordt duidelijk hoelang KPN de Analoge vaste verbindingen nog ondersteund.

Lees meer

schenking Ronald MC Donald stichting en de KWF Kankerbestrijding

Mous prolongeert de schenking van haar eindejaarsbudget voor relatiegeschenken aan goede doelen. Dit jaar kiest Mous voor schenkingen aan het Ronald McDonald Kinderfonds en KWF Kankerbestrijding.

Lees meer

Belevingsonderzoek Riolering

23-12-2010| Stichting Rioned hield onlangs een Belevingsonderzoek riolering onder de Nederlandse bevolking. De algehele conclusie is...

Lees meer