"Mous In Bedrijf"

27-5-2011| In de nieuwe "Mous in Bedrijf" leest u over de primeur in de branche "Neerslagdata via radar" en diverse projecten...

Lees meer

Mous voegt MMB-WEB toe aan haar telemetrieproducten

 

MMB WEB is het nieuwste telemetrieproduct van Mous Waterbeheer en wordt toegevoegd aan het productscala, Mous Aquaweb

Lees meer

Geen compromis bij het verpompen van afvalwater

Als partner van Grundfos introduceren wij graag de nieuwe S-tube waaier van Grundfos.

Lees meer

Beveiliging Mous Aquaweb en Mous OMS

Op dinsdag 14 januari jongstleden is er in de televisie-uitzending van EenVandaag uitvoerig aandacht besteed aan de veiligheidsrisico's van SCADA-systemen. 

Lees meer

Mous lanceert nieuwe naam en nieuwe look

Per 30 januari gaat Mous Pompenbouw verder onder de naam Mous Waterbeheer. De stap van ‘Mous Pompenbouw’ naar ‘Mous Waterbeheer’ lijkt voor velen een kleine (cosmetische) stap. 

Lees meer

Afvalwaterzuivering De Stainkoeln Groningen

Mous Pompenbouw is in samenwerking met Spie Construction Services druk in de weer geweest met de vernieuwing van het oude PLC-netwerk van Afvalverwerking StainkoelnB.V in Groningen.

Lees meer

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Mous Pompenbouw wil maatschappelijk en verantwoord ondernemen met toonaangevende activiteiten en gezonde resultaten. Zij houdt zich daarbij vanzelfsprekend aan wet- en regelgeving.

Lees meer

Neerslagdata op basis van Radar

Een unieke samenwerking van de gemeente Overbetuwe, Mous Pompenbouw, meteorologiebedrijf MeteoVista en softwareontwikkelaar I-Real maakt actuele hydrologische informatie nu zichtbaar in Mous Aquaweb.

meer over neerslag