Geen compromis bij het verpompen van afvalwater

S-tube waaier Grundfos

 

De S-tube waaier van Grundfos stelt nieuwe normen  voor hydraulisch ontwerp bij afvalwatertoepassingen. Deze innovatieve kanaalwaaier biedt een hoger hydraulisch rendement dan enig ander type waaier voor afvalwatertoepassingen, en doet geen concessies aan de vrije doorlaat, met probleemloze werking tot gevolg.

 

Bij de S-tube waaier is het rendement hoger in vergelijking met andere waaiers voor afvalwatertoepassingen, omdat er geen randen, dode zones of versnijdende functies zijn die na verloop van tijd versleten raken. Bovendien beschikt de S-tube waaier over een innovatief en gepatenteerd labyrint- en afdichtingsysteem, goed voor jarenlang probleemloos bedrijf.

 

De S-tube waaier is een buisvormige waaier in een pomphuis, waarbij als het ware de buisvorm door de hele pomp gehandhaafd blijft. Door de eenvoud van de S-tube waaier is er geen noodzaak meer voor geavanceerde en kostbare aanvullingen, die op een statische of dynamische wijze zijn ontworpen om het afvalwater te versnijden, te verscheuren of te verwerken terwijl het door de pomp stroomt.

 

De S-tube waaier levert het hoogste hydraulische rendement en het beste ontwerp om verstoppingen tegen te gaan voor optimale betrouwbaarheid en de laagste life cycle costs.

 

  • Rendement: Hydraulisch rendement van wereldklasse, zonder concessies te doen aan de vrije doorlaat.

 

  • Vrije doorlaat: Een grotere vrije doorlaat betekent een betere verwerking van vaste stoffen en een kleinere kans op verstoppingen.

 

  • Eenvoud: Een ontwerp zo simpel en robuust als een buis heeft een langere levensduur en lagere onderhoudskosten tot gevolg.

 

Wilt u meer informatie over de nieuwe S-tube waaier neem dan contact op met onze afdeling verkoop via telefoonnummer: 0514 60 89 00.