Seminar ‘Energiebesparing in de riolering’ groot succes!

Tijdens de dag van de duurzaamheid 10-10-2013 organiseerde Mous Waterbeheer het seminar “Energiebesparing in de riolering’. ‘Een groot succes’, aldus directeur Hidde Kriele.

Lees meer

Mous Energy Drive: direct zicht op energiebesparing

Balk, 10 oktober 2013 – Vandaag introduceert Mous Waterbeheer een innovatieve frequentieregelaar die een zuiniger energieverbruik binnen rioolstelsels bewerkstelligt. Een intelligente combinatie van hoogwaardige technologie en slimme software. “De Mous Energy Drive onderscheidt zich van andere energiebesparende initiatieven doordat de realiseerbare besparing vooraf inzichtelijk is te maken en achteraf meetbaar is,” vertelt projectmanager Dick Barelds.

Lees meer

Mous Waterbeheer ontsluit drie Aquaducten met behulp van telemetrie

De Provincie Fryslân heeft Mous Waterbeheer opdracht gegeven om de Aquaducten Jeltesloot, Galamadammen en Woudsend te ontsluiten met het behulp van telemetrie. De provincie heeft hiervoor de Web-controller geselecteerd.

 

Lees meer

Nieuwbouw 7 rioolgemalen gemeente Zaanstad

In opdracht van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties legt Mous Waterbeheer momenteel de laatste hand aan de nieuwbouw van 7 rioolgemalen op het terrein Nieuw Hembrug in Zaandam.

Lees meer

Halfjaarcijfers Mous bedrijven

De groep Mous bedrijven heeft het eerste half jaar van 2013 met een ruim positief resultaat afgesloten.

Lees meer

Dag van de Duurzaamheid

Op 10 oktober aanstaande organiseert Mous Waterbeheer in het kader van de dag van de duurzaamheid een seminar met als hoofdthema: Energiebesparing bij gemalen

Lees meer

Preventief en correctief onderhoud gemalen in de gemeente Almere

Onlangs verkreeg Mous Pompsupport de opdracht voor het preventief en correctief onderhoud van alle gemalen in de gemeente Almere.

 

De opdracht van ruim 1,1 miljoen euro is verkregen op basis van EMVI (Economisch Meest Voordelige Inschrijving). Mous Pompsupport heeft zich bij deze inschrijving vooral onderscheiden door het opstellen van veruit het beste  plan van aanpak/strategisch onderhoudsplan. De beoordeling was buitengewoon goed.

Lees meer

'Een stille winnaar'

Op dinsdag 25 juni verscheen er in de business bijlage van de Leeuwarder Courant een artikel over Mous Waterbeheer. Lees het volledige artikel over 'Een stille winnaar'.

Artikel 'een stille winnaar'

Geslaagde spoedoperatie GSM-modems

Na de aankondiging van de KPN dat de serviceverlening van SMS berichten vanaf vaste lijnen per 1 juni zou worden gestopt heeft Mous Waterbeheer direct maatregelen getroffen.

Lees meer