Mous Waterbeheer en Eekels bundelen krachten op het gebied van verhuur in Noord-Oost Nederland

Mous Waterbeheer verzorgt vanaf 1 juni de verhuuractiviteiten van Eekels voor de regio Noord-Oost Nederland. Bij Mous Waterbeheer staan kwaliteit, inventiviteit en flexibiliteit centraal, aspecten waaraan ook Eekels zeer veel waarde hecht.

 

Praktische voordelen

Tot dusverre bediende Eekels de klanten in de regio Noord-Oost Nederland vanuit Barendrecht. Mous Waterbeheer is gevestigd in de regio en werkt vaak vanuit een bestaande relatie met de klant. Wanneer zich bijvoorbeeld een calamiteit voordoet, kan er in een mum van tijd worden gezorgd voor een goede (tijdelijke) oplossing en worden eventuele negatieve gevolgen tot een minimum beperkt.

 

Mous Rental

Mous brengt haar verhuuractiviteiten onder in Mous Rental. Dit heeft als voordeel dat klanten een direct aanspreekpunt in de organisatie hebben en kunnen rekenen op alerte actie en service als de vraag zich voordoet. De geografische nabijheid van de Friese onderneming waarborgt een adequate respons en snelle toelevering van materialen. Bovendien levert Mous Waterbeheer een scala aan diensten op het gebied van service en onderhoud van pompen. Daarmee is de best mogelijke service ‘om de hoek’ verzekerd.

 

Over Mous Waterbeheer

Mous Waterbeheer is een kennisintensieve ontwikkelaar en leverancier van innovatieve oplossingen voor integraal procesmanagement in de watersector. De expertise en ervaring van de onderneming liggen in telemetrie, elektrotechniek, werktuigbouwkunde en civiele techniek. Daarnaast voert Mous Waterbeheer een waaier van onderhoudsdiensten uit, variërend van een 24-uurs storingsdienst tot maatwerk in serviceabonnementen.

 

Over Eekels

Eekels is dé specialist in het ontwerpen, realiseren en managen van pompoplossingen voor alle gradaties van vuil water en vele andere vloeistoffen, in alle denkbare situaties. Water met veel zand, betonresten, rioolwater of bentoniet: niets is onmogelijk. Eekels heeft een permanent inzetbare vloot van 800 pompen, variërend van klokpompen tot dompelpompen, dieselaangedreven vuilwaterpompen en tijdelijke pompinstallaties voor grote volumes. Sinds enige jaren biedt Eekels tevens een breed scala aan diensten waaronder 3D scanning, 3D engineering, vlootbeheer, flood control en calamiteitenplannen.

 

Meer informatie?

Bent u benieuwd wat deze samenwerking voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Mous Waterbeheer via Dick Barelds, d.barelds@mousrental.nl of telefonisch op (0514) 60 89 00, of met Eekels via Marck Mulder, m.mulder@eekels.nl of telefonisch op (0180) 69 69 69.