Gemeente Borger-Odoorn ontvangt goedkoopste besturingskastje van Nederland

 

Op 21 mei 2014 ontving de gemeente Borger-Odoorn het goedkoopste besturingskastje van Nederland uit handen van Mous Waterbeheer. Na een prijsvraag van Mous eerder dit jaar, waarbij de prijs van het kastje geraden moest worden, was de heer Henk Mones van de gemeente Borger-Odoorn degene die het dichts in de buurt kwam.

 

De gemeente koos er voor om het kastje uit te breiden met een aardlekschakelaar en een Radiusmodule. In het kastje is gebruik gemaakt van veerdrukaansluitklemmen. De veerdrukaansluitklemmen zijn aan de voorzijde te openen en bieden de mogelijkheid aders comfortabel te monteren of te demonteren. Het kastje wordt door de eigen onderhoudsdienst van de gemeente gemonteerd. De gemeente overweegt om in de toekomst meer van deze kasten af te nemen voor de drukriolering in de buitengebieden.

 

Bent u ook geïnteresseerd in dit kastje neem dan contact op met Mous Waterbeheer, (0514) 608900 en vraag naar onze vertegenwoordigers.

 

 

Op de foto van links naar rechts Geert Fransen van Mous Waterbeheer en de heren Henk Mones, Harry Ottens, HarmJan Heikens en Albert Siebring van de gemeente Borger Odoorn.