Positief resultaat Mous bedrijven

 

De groep Mous bedrijven heeft het eerste half jaar van 2015 met een positief resultaat afgesloten. De directie kijkt tevreden terug op het afgelopen half jaar dat zich kenmerkte door een grote drukte in het eerste kwartaal en een vertraging in het tweede kwartaal als gevolg van de stagnatie in de uitvoering van veel grote projecten. De orderintake was erg grillig en gaf daardoor extra veel pieken en dalen in de uitvoering. Dit heeft veel gevraagd van de flexibiliteit van onze medewerkers.

Mous is de afgelopen periode in staat gebleken om een betere balans te bewerkstelligen tussen werk uit aanbestedingen en werk uit haar goede relaties met haar klanten.

 

Het Projectenbedrijf heeft het afgelopen half jaar boven verwachting gepresteerd en de orderportefeuille is gelijk gebleven. Het Servicebedrijf heeft, net als voorgaande jaren, een trage start gehad. Naar verwachting zal zij zich in het tweede half jaar van 2015 goed herstellen en, naast omzet groei, ook een goed financieel resultaat laten zien. Het Verkoopbedrijf heeft conform de verwachtingen het afgelopen half jaar een positief resultaat laten zien.