Werken bij Mous Waterbeheer

Mous Waterbeheer is een technisch innovatieve dienstverlener in de watersector. Vanuit Balk (Friesland) geven directie en medewerkers vorm aan de ambitie van de onderneming als toonaangevende ontwikkelaar en leverancier van innovatieve oplossingen voor integraal procesmanagement in de watersector.

Vacatures

Wil jij jouw kennis en kunde inzetten om Nederland helpen om droge voeten te houden? Dan is Mous Waterbeheer op zoek naar jou!

 

Openstaande vacatures 

Solliciteer nu bij Mous Waterbeheer, we hebben de volgende vacature(s):

 

 > ET tekenaar

 

 > Elektromonteur

 

 > Storingsmonteur

 

 

Stages en BBL-werkplekken

Voor leergierige stagiairs en BBL-ers biedt Mous Waterbeheer regelmatig praktijkwerkplekken. Heb jij een afgeronde VMBO-opleiding en zoek je een BBL-werkplek? Of zoek je een stageplaats en doe je nu Elektrotechniek of Mechatronica op MBO-3 niveau? Wij maken graag kennis met je!

 

 > Stageplekken en BBL-werkplekken

 

Mous Waterbeheer is een innovatief bedrijf, gevestigd in Balk (Zuid-Friesland). De bedrijfscultuur kenmerkt zich als “no nonsens”. Onze monteurs werken op locatie in Noord/Oost/Midden-Nederland, maar ook op de locatie in Balk.

 

Direct solliciteren?

Meer weten over Mous Waterbeheer en de genoemde vacatures? Klik dan op bovenstaande vacatures. Je kunt via de knop hiernaast ook direct solliciteren. Voor vragen kun je ook contact opnemen met Mous Waterbeheer via telefoonnummer 0514 60 89 00.

 

Acquisitie naar aanleiding van onze personeelsadvertenties wordt niet op prijs gesteld.

De cultuur van Mous Waterbeheer

De cultuur van onze organisatie kenmerkt zich door een informele sfeer en collegiale samenwerking. Friese nuchterheid gaat bij ons vóór Haagse bluf, eigen initiatief vóór ja-knikken. Bij Mous kan iedereen zichzelf zijn. Als professional en als persoon.

Lees meer