Actueel

Mous Waterbeheer deelt regelmatig nieuws over projecten, servicecontracten, klantendagen en actualiteit uit de watersector. Deze nieuwsberichten en updates vindt u op deze pagina. Naast berichten op onze website delen we nieuws, uitnodigingen en updates via de nieuwsbrieven, LinkedIn Company Page en blogs.

Mous Waterbeheer present tijdens Aqua Nederland 2023

Tijdens Aqua Nederland 2023 - van 21 tot en met 23 maart in de Evenementenhal in Gorinchem - bezoekt u Mous Waterbeheer op stand D.124.

Lees meer

Van contract naar contact

De samenwerking tussen waterschappen als opdrachtgevers en marktpartijen als opdrachtnemers kon en moest beter. Lees in dit artikel in OTAR 7-2022 de visie van SWW.

Lees meer

Informatieve klantendag I-Real en Mous Waterbeheer in Fort de Gagel Utrecht

Donderdag 24 november stond Fort de Gagel in het teken van effectief beheer door het benutten van de voordelen van data, telemetrie en datastandaarden.

Lees meer

Circulariteit implementeren in iedere schakel van een waterproject

In toenemende mate verplaatst het thema circulariteit zich van de beleidstafels naar de dagelijkse praktijk. Maar hoe pakt circulariteit uit in de praktijk? Welke uitdagingen zijn er?

Lees meer

Mous Waterbeheer wederom succesvol geaudit voor BRL-K14020

Mous Waterbeheer is in oktober door Kiwa wederom geaudit voor de BRL-K14020 "Kwaliteitsgestuurd onderhoud aan pompinstallaties en gemalen". De audit werd professioneel, snel en succesvol doorlopen.

Lees meer

Levering 100 SPIN installaties gemeente Putten

Mous Waterbeheer leverde recentelijk 100 SPIN installaties aan de gemeente Putten. Deze installaties worden gebruikt voor de renovatie van drukrioolgemalen in het buitengebied van de gemeente.

Lees meer

Tweede cursusdag Mous Academy

Recentelijk vond de tweede opleidingsdag van de Mous Academy plaats. De technische buitendienstmedewerkers en monteurs volgden vier workshops over vakinhoudelijke onderwerpen.

Lees meer

Overname technische werkzaamheden I-Real

Met ingang van 1 oktober 2022 zal I-Real al haar technische servicewerkzaamheden overdragen aan Mous Waterbeheer. Lees hier het officiële persbericht.

Lees meer

Het belang van data voor toekomstgericht waterbeheer

Op donderdag 7 juli was de radarboot Frisian Queen het podium voor de eerste Technisch Inhoudelijke Vakdag van Mous Waterbeheer na de coronapandemie.

Lees meer