Actueel

Mous Waterbeheer deelt regelmatig nieuws over projecten, servicecontracten, klantendagen en actualiteit uit de watersector. Deze nieuwsberichten en updates vindt u op deze pagina. Naast berichten op onze website delen we nieuws, uitnodigingen en updates via de nieuwsbrieven, LinkedIn Company Page en blogs.

Offgrid (eco) riool minigemaal

Mous Pompenbouw Balk BV ontvangt subsidie voor het uitvoeren van het volgende project. De subsidie wordt verstrekt vanuit de regeling VIA.

Lees meer

Samen bijdragen aan drinkwater voor kinderweeshuis in Oeganda

De (wees)kinderen in het kinderdorp Bulamu in Oeganda, zijn voor schoon drinkwater al vele jaren afhankelijk van de 12 jaar oude waterpomp in het kinderdorp. Stichting Kinderhulp Oeganda zocht daarom voor deze kinderen naar een nieuwe waterpomp en kwamen in contact met Grundfos en Mous Waterbeheer.

Lees meer

Eigen waterbeheersoftware een steeds grotere uitdaging

Waterschappen en gemeenten worstelen met de uitdagingen rondom het schrijven en up-to-date houden van software voor de technische installaties voor waterbeheer.

Lees meer

Samenwerken met techneuten is een verademing voor vervangen communicatiemodules Midden-Drenthe

De samenwerking met Mous Waterbeheer kenmerkt zich volgens beide door technische inhoud en vertrouwen.

Lees meer

De verbindende kracht van mechanisch ontwerpen

Rutger Noorman legt in deze video uit hoe mechanisch ontwerpen de verbindende factor is tussen ET ontwerp, kastenbouw, inkoop en productie.

Lees meer

Johnny vertelt over Industriële Automatisering door Mous Waterbeheer

Johnny Smits, onze expert in Industriële Automatisering, vertelt meer over zijn rol bij het oplossen van storingen, over programmeren en het uitwerken van functionele omschrijvingen.

Lees meer

Mous Waterbeheer plaatst binnenkort 2000e SVA-X16 voor uitfasering CSD, ISDN en PSTN

Mous Waterbeheer plaatst binnenkort 2000e SVA-X16 voor uitfasering CSD, ISDN en PSTN.

Lees meer

Arend Steenbeek laat het Magazijn van Mous Waterbeheer zien

Arend Steenbeek neemt ons mee naar het magazijn. Hoe zorgt hij er samen met magazijnmeester Peter voor dat alle materialen op tijd in huis zijn....?

Lees meer

Wat zit er in die groene kastjes in de berm

Tijdens uw dagelijkse wandeling of rondje hardlopen ziet u ze misschien wel staan: kleine groene kastjes in de berm. Wat zit daar eigenlijk in?

Lees meer