Actueel

Mous Waterbeheer deelt regelmatig nieuws over projecten, servicecontracten, klantendagen en actualiteit uit de watersector. Deze nieuwsberichten en updates vindt u op deze pagina. Naast berichten op onze website delen we nieuws, uitnodigingen en updates via de nieuwsbrieven, LinkedIn Company Page en blogs.

Succesvol Techniek Tastbaar op Marne College in Bolsward

Op vrijdag 14 juni was Mous Waterbeheer van de partij tijdens Techniek Tastbaar op het Marne College in Bolsward. 

Lees meer

Mous Waterbeheer behaalt SCL certificering trede 3

In week 24 stond voor Mous Waterbeheer de audits voor de Safety Culture Ladder (SCL) trede 3 centraal. Na drie dagen met interviews, werkplekbezoeken en audits kregen we donderdag te horen dat de certificering voor SCL trede 3 is toegekend.

Lees meer

In 2024 weer twee Technisch Inhoudelijke Vakdagen

In 2024 organiseert Mous Waterbeheer weer Technisch Inhoudelijke Vakdagen. Evenals eerdere jaren vinden de Vakdagen plaats in juni en oktober.

Lees meer

Mous Waterbeheer slaagt wederom voor belangrijke audits

Recentelijk is Mous Waterbeheer weer geaudit voor diverse belangrijke audits. Het betrof audits voor de certificaten van ISO 9001, ISO 14001 en VCA**.

Lees meer

“Ik ben blij dat ik gereageerd heb op de vacature”

“Ik voel me thuis bij Mous Waterbeheer,” vertelt Bilyana, een teamleider bij Mous Waterbeheer, een innovatief en duurzaam bedrijf dat oplossingen biedt in waterbeheer.

Lees meer

Bezoek Mous Waterbeheer tijdens beursseizoen 2024

Mous Waterbeheer verwelkomt u graag tijdens het beursseizoen 2024. 

Lees meer

Circogemaal lanceert circulair platform voor gemalen

Circogemaal, een innovatief platform dat zich toelegt op het circulair ontzorgen van gemalen, wordt gelanceerd om gemeenten en waterschappen te verbinden met partners in de sector.

Lees meer

Circulariteit in nieuwbouw, renovatie en onderhoud van poldergemalen

Circulariteit is terecht een belangrijk thema voor projecten en onderhoud in watertechniek en riooltechniek. Gemalen circulair bouwen en onderhouden is noodzakelijk om aan de circulaire urgentie te voldoen om binnen nu en 7 jaar 50% minder grondstoffen te gebruiken.

Lees meer

Werktuigbouwkunde en Elektrotechniek onmisbaar voor waterbeheer

Als specialist werktuigbouwkunde en elektrotechniek is Mous Waterbeheer voor waterschappen en gemeenten een vertrouwde partner in waterbeheer. Concreet betekent dit dat Mous Waterbeheer specialistische kennis inbrengt om ervoor te zorgen dat we droge voeten houden en de wc kunnen doorspoelen. Hoe we dat doen vertellen we in deze serie artikelen.

Lees meer