Actueel

Mous Waterbeheer deelt regelmatig nieuws over projecten, servicecontracten, klantendagen en actualiteit uit de watersector. Deze nieuwsberichten en updates vindt u op deze pagina. Naast berichten op onze website delen we nieuws, uitnodigingen en updates via de nieuwsbrieven, LinkedIn Company Page en blogs.

Jong talent maakt kennis met techniek tijdens Doedag

Tijdens de Doedag konden derdejaars Basis/Kader, TL en HAVO/VWO kennismaken met techniek.

Lees meer

Mous Pompsupport haalt grootste contract in de geschiedenis binnen

Mous Pompsupport, onderdeel van Mous Waterbeheer, heeft recentelijk het grootste contract in de geschiedenis van het bedrijf binnengehaald.

Lees meer

Circulair onderhoud voor poldergemalen en rioolgemalen

Eisen aan duurzaamheid hebben hun plek verworven in aanbestedingen voor de nieuwbouw van polder- en rioolgemalen. Maar hoe staat het met duurzaam onderhoud van gemalen. Circulair onderhoud van gemalen is noodzakelijk om aan de circulaire urgentie te voldoen om binnen nu en 7 jaar 50% minder grondstoffen te gebruiken. Wat betekent dit in de praktijk? Hoe vertaalt Mous Waterbeheer dit klimaatdoel door naar onderhoud aan polder- en rioolgemalen?

Lees meer

Succesvolle editie Aqua Nederland 2023

Van 21 tot en met 23 maart 2023 was Mous Waterbeheer aanwezig tijdens de 15e editie van Aqua Nederland in de Evenementenhal in Gorinchem.

Lees meer

Mous Waterbeheer present tijdens Aqua Nederland 2023

Tijdens Aqua Nederland 2023 - van 21 tot en met 23 maart in de Evenementenhal in Gorinchem - bezoekt u Mous Waterbeheer op stand D.124.

Lees meer

Van contract naar contact

De samenwerking tussen waterschappen als opdrachtgevers en marktpartijen als opdrachtnemers kon en moest beter. Lees in dit artikel in OTAR 7-2022 de visie van SWW.

Lees meer

Informatieve klantendag I-Real en Mous Waterbeheer in Fort de Gagel Utrecht

Donderdag 24 november stond Fort de Gagel in het teken van effectief beheer door het benutten van de voordelen van data, telemetrie en datastandaarden.

Lees meer

Circulariteit implementeren in iedere schakel van een waterproject

In toenemende mate verplaatst het thema circulariteit zich van de beleidstafels naar de dagelijkse praktijk. Maar hoe pakt circulariteit uit in de praktijk? Welke uitdagingen zijn er?

Lees meer

Mous Waterbeheer wederom succesvol geaudit voor BRL-K14020

Mous Waterbeheer is in oktober door Kiwa wederom geaudit voor de BRL-K14020 "Kwaliteitsgestuurd onderhoud aan pompinstallaties en gemalen". De audit werd professioneel, snel en succesvol doorlopen.

Lees meer