Actueel

Mous Waterbeheer deelt regelmatig nieuws over projecten, servicecontracten, klantendagen en actualiteit uit de watersector. Deze nieuwsberichten en updates vindt u op deze pagina. Naast berichten op onze website delen we nieuws, uitnodigingen en updates via de nieuwsbrieven, LinkedIn Company Page en blogs.

Levering 100 SPIN installaties gemeente Putten

Mous Waterbeheer leverde recentelijk 100 SPIN installaties aan de gemeente Putten. Deze installaties worden gebruikt voor de renovatie van drukrioolgemalen in het buitengebied van de gemeente.

Lees meer

Tweede cursusdag Mous Academy

Recentelijk vond de tweede opleidingsdag van de Mous Academy plaats. De technische buitendienstmedewerkers en monteurs volgden vier workshops over vakinhoudelijke onderwerpen.

Lees meer

Overname technische werkzaamheden I-Real

Met ingang van 1 oktober 2022 zal I-Real al haar technische servicewerkzaamheden overdragen aan Mous Waterbeheer. Lees hier het officiële persbericht.

Lees meer

Het belang van data voor toekomstgericht waterbeheer

Op donderdag 7 juli was de radarboot Frisian Queen het podium voor de eerste Technisch Inhoudelijke Vakdag van Mous Waterbeheer na de coronapandemie.

Lees meer

Neusje van de zalm in neerslagmeting voor gemeente Groningen

De gemeente Groningen, Mous Waterbeheer en I-Real hebben een project opgeleverd waarbij op vier locaties meetsensoren geplaatst zijn om zeer nauwkeurig data te verzamelen over neerslag in het gebied. 

Lees meer

Leerzame eerste cursusdag Mous Academy

Op woensdag 8 juni was de aftrap van de Mous Academy. Deze cursusdag stonden vier cursussen op het programma. Het werd een leerzame cursusdag voor zowel monteurs als technisch kantoorpersoneel. 

Lees meer

Toekomstbestendige communicatie met SVA-X16 alarmmodule

Mous Waterbeheer verving in krap zes maanden tijd bijna 600 modules voor gemeenten door heel Nederland. Daarmee zijn duizenden installaties voorzien van toekomstbestendige communicatie.

Lees meer

Mous Waterbeheer verkrijgt contract Provincie Fryslân

Provincie Fryslân heeft de opdracht voor de storings- en calamiteitendienst pompinstallaties en gemalen gegund aan Mous Waterbeheer. Het gaat om een contract voor vier jaar met jaarlijkse verlenging.

Lees meer

Mous Academy van start

Mous Waterbeheer staat voor kennis van water en techniek. Deze hoogwaardige kennis wordt door Mous Waterbeheer vanaf nu samengebracht en versterkt in de Mous Academy.

Lees meer