Actueel

Mous Waterbeheer deelt regelmatig nieuws over projecten, servicecontracten, klantendagen en actualiteit uit de watersector. Deze nieuwsberichten en updates vindt u op deze pagina. Naast berichten op onze website delen we nieuws, uitnodigingen en updates via de nieuwsbrieven, LinkedIn Company Page en blogs.

Mous Academy van start

Mous Waterbeheer staat voor kennis van water en techniek. Deze hoogwaardige kennis wordt door Mous Waterbeheer vanaf nu samengebracht en versterkt in de Mous Academy.

Lees meer

Technisch Inhoudelijke Vakdagen Mous Waterbeheer weer live

Na twee jaar digitaal gaan de Technisch Inhoudelijke Vakdagen weer live! Op donderdag 7 juli 2022 organiseert Mous Waterbeheer een aansprekend programma aan boord van radarboot Frisian Queen.

Lees meer

Mous Waterbeheer verkrijgt opdracht voor onderhoud gemeente Dronten

Recentelijk heeft Mous Waterbeheer de definitieve gunning ontvangen voor het periodiek onderhoud en de storingsdienst voor de mechanische rioolinstallaties in de gemeente Dronten.

Lees meer

Nieuwbouw vier poldergemalen voor Wetterskip Fryslân

In opdracht van Wetterskip Fryslân realiseert hoofdaannemer Schot Infra de nieuwbouw van vier poldergemalen. Het gaat om de gemalen Alde Geeuw, Nes, Prinses Margrietsluis en Luts Súd.

Lees meer

Mous Waterbeheer aanwezig tijdens Aqua Nederland 2022

Van 15 maart tot en met 17 maart 2022 is Mous Waterbeheer aanwezig tijdens de vakbeurs Aqua Nederland in de Evenementenhal in Gorinchem. Het standnummer van de stand van Mous Waterbeheer is B.135.

Lees meer

De kracht van kennisdeling

Voor waterschappen is Mous Waterbeheer een integraal onderdeel van het realisatieteam voor de elektrotechnische en de werktuigbouwkundige installaties. Wat is de meerwaarde voor het waterschap?

Lees meer

Offgrid (eco) riool minigemaal

Mous Pompenbouw Balk BV ontvangt subsidie voor het uitvoeren van het volgende project. De subsidie wordt verstrekt vanuit de regeling VIA.

Lees meer

Samen bijdragen aan drinkwater voor kinderweeshuis in Oeganda

De (wees)kinderen in het kinderdorp Bulamu in Oeganda, zijn voor schoon drinkwater al vele jaren afhankelijk van de 12 jaar oude waterpomp in het kinderdorp. Stichting Kinderhulp Oeganda zocht daarom voor deze kinderen naar een nieuwe waterpomp en kwamen in contact met Grundfos en Mous Waterbeheer.

Lees meer

Eigen waterbeheersoftware een steeds grotere uitdaging

Waterschappen en gemeenten worstelen met de uitdagingen rondom het schrijven en up-to-date houden van software voor de technische installaties voor waterbeheer.

Lees meer