Onderhoud en inspecties aan bruggen en sluizen

Naast integraal waterbeheer, telemetrie en service & onderhoud is Mous Waterbeheer actief in het vakgebied Bruggen & Sluizen. Mous Waterbeheer voerde de afgelopen jaren al meerdere projecten uit aan beweegbare bruggen en sluizen. Inspecties worden uitgevoerd op basis van klantspecifieke wensen en volgens NEN2767.

Het belang van Bruggen & Sluizen voor Nederland

Nederland staat de komende jaren voor een omvangrijke uitdaging als het gaat om het onderhoud, de conservering en/of (ver)nieuwbouw van ons natte areaal: de talloze bruggen, stuw- en sluiscomplexen die zo’n vitale functie ver vullen in onze waterrijke infrastructuur. Veel naoorlogse installaties zijn 75 jaar na dato toe aan (groot) onderhoud en/of vernieuwing.

Duurzame samenwerkingen en totaalontzorging

Duurzame samenwerkingen en totaalontzorging

De praktijk laat zien dat gemeenten en waterschappen veel waarde hechten aan duurzame samenwerkingen met betrouwbare partners. Onze klanten – beleidsmedewerkers en beheerders bij gemeenten en waterschappen – kiezen met Mous Waterbeheer bewust voor totaalontzorging. Met de toevoeging van het vakgebied Bruggen & Sluizen aan onze dienstverlening verbreden we ons aanbod en bieden daarmee volledige totaalontzorging in waterbeheer.

Werkzaamheden Bruggen & Sluizen

Werkzaamheden Bruggen & Sluizen

Werkzaamheden door Mous Waterbeheer binnen het vakgebied Bruggen & Sluizen omvatten onder andere onderhoud en NEN-inspecties aan beweegbare bruggen en sluizen, renovatie en nieuwbouw, turnkey ombouw en vernieuwing en 24/7 service. Daarnaast heeft Mous Waterbeheer de expertise in huis voor levering en installatie van systemen voor ET-besturing, aandrijving, bediening en regelsystemen​, systeemintegratie en systeembeveiliging​​.

 

Een greep uit het aanbod:

  • Onderhoud en NEN-inspecties van beweegbare bruggen, onderdoorgangen en sluizen
  • Renovatie en nieuwbouw
  • Turnkey ombouw en vernieuwing
  • 24/7 storingsdienst
  • Levering en installatie van systemen voor et-besturing, aandrijving, bediening en regelsystemen
  • Systeemintegratie en systeembeveiliging