Projecten en klantervaringen Mous Waterbeheer

Mous Waterbeheer werkt dagelijks aan de nieuwbouw, renovatie en onderhoud van gemalen, sluizen en bruggen. Concreet omvat dit onder andere het ontwerpen van pompinstallaties, systeemanalyses, besturingen en telemetrie, inspectie en onderhoud. Onze jarenlange ervaring en expertise in telemetrie, elektrotechniek, werktuigbouwkunde en civiele techniek zetten we in voor toonaangevende projecten door heel Nederland.

 

Voor diverse projecten werkt Mous Waterbeheer naar volle tevredenheid samen in bouwteam. Samenwerken in bouwteam zorgt voor sterke focus op het einddoel; de nieuwbouw of renovatie van het gemaal. Kracht van werken in bouwteam is doelgericht werken in plaats van contractgericht werken. Dit heeft voor reeds gerealiseerde projecten geresulteerd in een succesvolle samenwerking waarin zonder strubbelingen binnen de vastgestelde termijn en binnen budget is opgeleverd.

 

Naast nieuwbouw en renovatie voert Mous Waterbeheer service en onderhoud uit. Hieronder een greep uit onze projecten aan onder andere sluizen, bruggen, rioolgemalen en drukriolering.

Neem contact op
Nieuwbouw rioolgemalen Reeve

Nieuwbouw rioolgemalen Reeve

Nabij Kampen wordt hard gewerkt aan het bouwrijp maken van woongebied Reeve. Mous Waterbeheer verkreeg de opdracht voor het leveren en aanbrengen van drie rioolgemalen voor het nieuwe dorp in de IJsseldelta.

Nieuwbouw poldergemaal De Alde Geeuw

Nieuwbouw poldergemaal De Alde Geeuw

Als tweede van in totaal vier poldergemalen werkt Mous Waterbeheer in samenwerking met Schot Infra voor Wetterskip Fryslân aan de nieuwbouw van gemaal De Alde Geeuw in Vegelinsoord. 

In opdracht van hoofdaannemer Schot Infra voert Mous Waterbeheer voor Wetterskip Fryslan alle werktuigbouwkundige en elektrotechnische werkzaamheden uit. Deze werkzaamheden omvatten onder andere het ontwerp, de levering en de installatie van het leidingwerk, het ontwerp, de ontwikkeling en de installatie van de besturing, en de bouw en levering van de besturingskast.