Projecten en klantervaringen Mous Waterbeheer

Mous Waterbeheer werkt dagelijks aan de nieuwbouw, renovatie en onderhoud van gemalen, sluizen en bruggen. Concreet omvat dit onder andere het ontwerpen van pompinstallaties, systeemanalyses, besturingen en telemetrie, inspectie en onderhoud. Onze jarenlange ervaring en expertise in telemetrie, elektrotechniek, werktuigbouwkunde en civiele techniek zetten we in voor toonaangevende projecten door heel Nederland.

 

Voor diverse projecten werkt Mous Waterbeheer naar volle tevredenheid samen in bouwteam. Samenwerken in bouwteam zorgt voor sterke focus op het einddoel; de nieuwbouw of renovatie van het gemaal. Kracht van werken in bouwteam is doelgericht werken in plaats van contractgericht werken. Dit heeft voor reeds gerealiseerde projecten geresulteerd in een succesvolle samenwerking waarin zonder strubbelingen binnen de vastgestelde termijn en binnen budget is opgeleverd.

 

Naast nieuwbouw en renovatie voert Mous Waterbeheer service en onderhoud uit. Hieronder een greep uit onze projecten aan onder andere sluizen, bruggen, rioolgemalen en drukriolering.

Neem contact op
Levering & montage 3 hydraulische schuiven gemeente Tynaarlo

Levering & montage 3 hydraulische schuiven gemeente Tynaarlo

In opdracht van de gemeente Tynaarlo heeft Mous Waterbeheer recentelijk drie hydraulische schuiven in bedrijf gesteld. Bij dit project was Roelofs in een vroeg stadium betrokken bij de engineering.

 

Mous Waterbeheer leverde niet alleen de hydraulische schuiven, maar ook de elektrotechnische oplossing in de buitenopstellingskast. Daardoor is het mogelijk om de schuif, gesitueerd onder een putdeksel in de bestrating, op afstand te regelen door de ingebouwde wegmeetsysteem, zodat het water gereguleerd kan worden afgevoerd.