Projecten en klantervaringen Mous Waterbeheer

Mous Waterbeheer werkt dagelijks aan de nieuwbouw, renovatie en onderhoud van gemalen, sluizen en bruggen. Concreet omvat dit onder andere het ontwerpen van pompinstallaties, systeemanalyses, besturingen en telemetrie, inspectie en onderhoud. Onze jarenlange ervaring en expertise in telemetrie, elektrotechniek, werktuigbouwkunde en civiele techniek zetten we in voor toonaangevende projecten door heel Nederland.

 

Voor diverse projecten werkt Mous Waterbeheer naar volle tevredenheid samen in bouwteam. Samenwerken in bouwteam zorgt voor sterke focus op het einddoel; de nieuwbouw of renovatie van het gemaal. Kracht van werken in bouwteam is doelgericht werken in plaats van contractgericht werken. Dit heeft voor reeds gerealiseerde projecten geresulteerd in een succesvolle samenwerking waarin zonder strubbelingen binnen de vastgestelde termijn en binnen budget is opgeleverd.

 

Naast nieuwbouw en renovatie voert Mous Waterbeheer service en onderhoud uit. Hieronder een greep uit onze projecten aan onder andere sluizen, bruggen, rioolgemalen en drukriolering.

Neem contact op
Renovatie rioolgemalen gemeente Almere

Renovatie rioolgemalen gemeente Almere

Naar aanleiding van gunning van de aanbesteding ‘Renoveren en vervangen van rioolgemalen in Almere Stad en Almere Buiten’ aan Mous Waterbeheer, voeren wij in opdracht van de gemeente Almere de renovatie uit van vier rioolgemalen.

 

Doel van de opdracht is het vervangen van de rioolgemalen zodat deze weer voldoen aan de huidige eisen en jaren mee kunnen. Daarbij worden twee drooggemalen omgebouwd naar natgemaal. Daarvoor wordt een PE-put in de bestaande droge kelder geplaatst. Een derde gemaal wordt mechanisch en elektrisch gerenoveerd en het vierde gemaal wordt volledig vervangen, inclusief nieuwe put en pompinstallatie.