Projecten en klantervaringen Mous Waterbeheer

Mous Waterbeheer werkt dagelijks aan de nieuwbouw, renovatie en onderhoud van gemalen, sluizen en bruggen. Concreet omvat dit onder andere het ontwerpen van pompinstallaties, systeemanalyses, besturingen en telemetrie, inspectie en onderhoud. Onze jarenlange ervaring en expertise in telemetrie, elektrotechniek, werktuigbouwkunde en civiele techniek zetten we in voor toonaangevende projecten door heel Nederland.

 

Voor diverse projecten werkt Mous Waterbeheer naar volle tevredenheid samen in bouwteam. Samenwerken in bouwteam zorgt voor sterke focus op het einddoel; de nieuwbouw of renovatie van het gemaal. Kracht van werken in bouwteam is doelgericht werken in plaats van contractgericht werken. Dit heeft voor reeds gerealiseerde projecten geresulteerd in een succesvolle samenwerking waarin zonder strubbelingen binnen de vastgestelde termijn en binnen budget is opgeleverd.

 

Naast nieuwbouw en renovatie voert Mous Waterbeheer service en onderhoud uit. Hieronder een greep uit onze projecten aan onder andere sluizen, bruggen, rioolgemalen en drukriolering.

Neem contact op
Nieuwbouw poldergemaal Prinses Margrietsluis

Nieuwbouw poldergemaal Prinses Margrietsluis

In opdracht van Wetterskip Fryslân realiseert Schot Infra in samenwerking met Mous Waterbeheer de nieuwbouw van 4 poldergemalen. De nieuwe gemalen De Luts Súd en Alde Geeuw zijn reeds gerealiseerd.

 

Momenteel wordt het nieuwe poldergemaal Prinses Margrietsluis gebouwd. Mous Waterbeheer plaatste recent het leidingwerk, de pompen en de buitenopstellingskast inclusief de elektrotechnische installatie als onderdeel van de totale werkzaamheden door Mous Waterbeheer voor dit project.