Mous Waterbeheer verkrijgt opdracht voor onderhoud gemeente Dronten

Recentelijk heeft Mous Waterbeheer de definitieve gunning ontvangen voor het periodiek onderhoud en de storingsdienst voor de mechanische rioolinstallaties in de gemeente Dronten. De looptijd van de raamovereenkomst in van 2022 tot 2026. Mous Waterbeheer kijkt er naar uit dit contract voor de gemeente Dronten te mogen uitvoeren voor de komende jaren.

 

Focus op kwaliteit, kennis en flexibiliteit

De raamovereenkomst omvat het uitvoeren van inspecties, periodiek onderhoud en storingsdienst. Naast de drie kernen, Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant, kenmerkt de gemeente Dronten zich door een uitgestrekt buitengebied. “Om de kwaliteit voor klanten te kunnen waarborgen zijn we kritisch op de uitvragen waar we aan deelnemen. Het contract voor de gemeente Dronten past uitstekend bij Mous Waterbeheer, omdat de focus op kwaliteit ligt. We zijn dan ook heel tevreden over de uitslag van de aanbesteding. Het bevestigt de meerwaarde van onze strategische keuze voor kwaliteit, kennis en flexibiliteit”, aldus Steffen Jorritsma, Commercieel Directeur bij Mous Waterbeheer.

 

Mous Waterbeheer werkt voor de uitvoering van de werkzaamheden nauw samen met het team Civieltechnisch Beheer van de gemeente Dronten. Wij kijken uit naar een prettige samenwerking voor het bedrijfszeker stellen van het areaal van de gemeente Dronten.