Resultaten Mous bedrijven 2014

 

De groep Mous bedrijven heeft het jaar van 2014 met een positief resultaat afgesloten. De directie kijkt tevreden terug op het afgelopen jaar dat zich kenmerkte door een toename van orders welke werden verkregen op basis van een goede relatie met onze klanten. De markt liet wederom een enorme prijsdruk zien bij aanbestedingen. Mous is het afgelopen jaar in staat gebleken om een goed mix te vinden tussen haar verkoop-, project-, telemetrie- en serviceactiviteiten.

 

Mous Waterbeheer heeft afgelopen jaar wederom veel energie gestoken in een aantal ontwikkelingen. De ‘’ Mous Energie Drive’ is een groot succes en ons nieuwe product ‘Aquaknowledge’ data analyse en patroonherkenning heeft in het eerste kwartaal van 2015 een veelbelovende start gemaakt.

 

Het Projectenbedrijf heeft in 2014 financieel wederom boven verwachting gepresteerd en de orderportefeuille is in het afgelopen jaar toegenomen.

Na een periode met veel tegenwind in het eerste half jaar van 2014 heeft het Servicebedrijf zich in het tweede half jaar van 2014 goed hersteld en, naast een forse omzet groei, ook een goede financieel resultaat laten zien.

Het Verkoopbedrijf heeft conform de verwachtingen een positief resultaat laten zien.