Missie Mous Waterbeheer

Mous Waterbeheer streeft er dagelijks naar de vanzelfsprekende keuze te zijn voor waterschappen, aannemers en gemeenten bij hoogwaardige projecten in riooltechniek, pomptechniek, bruggen en sluizen.

 

De professionals van Mous

Kwaliteit leveren, professioneel werken, afspraken nakomen. Dat is wat u mag verwachten van ons als partner in waterbeheer. De reden waarom de klanten van Mous Waterbeheer hun problemen bij onze vakmensen neerleggen is onze diepgaande applicatiekennis. 

 

Onze technische kennis en ervaring in watertechniek is onmisbaar. Maar we maken echt het verschil door de manier waarop we deze kennis en ervaring voor onze klanten inzetten:

  • onze klantrelaties
  • menselijke maat
  • en onze informeel professionele werkwijze

 

Al jaren is Mous Waterbeheer een vertrouwde naam in telemetrie, nieuwbouw en renovatie van complexe watertechnische installaties en bruggen en sluizen. Onze mensen weten wat ze doen, werken doelgericht en door onze organisatiestructuur blijken we keer op keer in staat om een werk snel op te leveren.

 

Ervaring met samenwerken in bouwteam

Voor veel projecten werkt Mous Waterbeheer naar volle tevredenheid samen in een bouwteam met de opdrachtgever. Samenwerken in bouwteam zorgt voor sterke focus op het einddoel; de nieuwbouw of renovatie van het gemaal.

 

Kracht van werken in bouwteam is doelgericht werken in plaats van contractgericht werken. Dit heeft voor reeds gerealiseerde projecten geresulteerd in een succesvolle samenwerking waarin zonder strubbelingen binnen de vastgestelde termijn en binnen budget is opgeleverd.

 

Kwaliteit

Mous Waterbeheer waarborgt kwaliteit door te werken volgens gecertificeerde kwaliteitsmanagementsystemen (ISO 9001, ISO 14001, BRL14020 en KOMO-Instal). Daarnaast is Mous Waterbeheer gecertificeerd voor VCA**, Sterkin-erkend elektrotechnisch installateur en een Kenteq-erkend leerbedrijf in de vakgebieden elektrotechniek en werktuigbouwkunde.