Nieuwbouw 3 rioolgemalen DEK terrein Medemblik

In opdracht van J. Koper & Zn. BV plaatsten de vakmannen van Mous Waterbeheer het elektrotechnische en werktuigbouwkundige gedeelte voor 3 rioolgemalen op het voormalige DEK terrein in Medemblik. Deze voormalige sportvelden worden ontwikkeld tot een woonwijk.

 

Over project rioolgemalen DEK terrein Medemblik

De gemeente Medemblik ontwikkelt op de voormalige DEK sportvelden een woonwijk waarvoor 3 nieuwe rioolgemalen zijn aangelegd. Mous Waterbeheer voerde in opdracht van aannemer J. Koper & Zn. BV de elektrotechnische installatie en de werktuigbouwkundige werkzaamheden uit.

 

Op de voormalige sportvelden worden vanaf 2022 nieuwe woningen gebouwd. In totaal gaat het om 17 vrijstaande woningen, 12 twee-onder-een-kap woningen, 9 huurwoningen en appartementen. Het plan voor de woonwijk is in nauwe samenwerking met omwonenden en toekomstige bewoners tot stand gekomen. De werkzaamheden door Mous Waterbeheer maken onderdeel uit van het bouwrijp maken van het terrein.

 

Doel rioolgemalen DEK terrein Medemblik

Het plaatsen van de rioolgemalen op het DEK terrein in Medemblik maken onderdeel uit van het bouwrijp maken van het terrein. Op het terrein zijn in totaal 3 rioolgemalen geplaatst om de toekomstige woonwijk te ontsluiten.

 

Werkzaamheden rioolgemalen DEK terrein Medemblik

Mous Waterbeheer is verantwoordelijke voor alle elektrotechnische en werktuigbouwkundige werkzaamheden voor de 3 rioolgemalen op het DEK terrein. De werkzaamheden omvatten het ontwerp en de plaatsing van de besturing en de buitenopstellingskasten, de levering, plaatsing en inbedrijfstelling van de pompinstallaties en het leidingwerk. Daarnaast leverde en plaatste Mous Waterbeheer de pompputten en de aluminium afdekluiken.

 

Meer informatie over nieuwbouw rioolgemalen

Het project nieuwbouw 3 rioolgemalen DEK terrein Medemblik is één van de veelvoorkomende projecten die Mous Waterbeheer uitvoert in opdracht van gemeenten, waterschappen en aannemers. Meer projecten staan op onze website of vindt u op onze LinkedIn Bedrijfspagina. Wilt u meer weten over de volledige ontzorging door Mous Waterbeheer op gebied van ET en Wtb? Neemt u dan contact met ons op.