Levering en montage aandrijving en schuif Gemaal Riebeeck Hilversum

In opdracht van de gemeente Hilversum voert Mous Waterbeheer werkzaamheden uit ten behoeve van Gemaal Riebeeck. De werkzaamheden omvatten het leveren en monteren van een rvs schuif, inclusief het aanpassen van de installatie en de tekeningen.

 

Aanleiding werk Gemaal Riebeeck

Om meer afschot te creëren wordt bij gemaal Riebeeck een nieuw riool aangesloten met Ø 400. Daardoor is er ook een nieuwe schuif nodig. Opdracht van de gemeente was het leveren en monteren van deze nieuwe schuif, inclusief een aandrijving van het merk AUMA.

 

Werkzaamheden Mous Waterbeheer

Mous Waterbeheer is door de gemeente Hilversum gevraagd om de rvs schuif te leveren en de werkzaamheden ten behoeve van de technische installatie uit te voeren. Voor het aansluiten van het nieuwe riool wordt het betonwerk gedaan door aannemer Boonzaaijer aannemingsbedrijf BV uit Loosdrecht.

 

Fotoserie werkzaamheden gemaal Riebeeck Hilversum

Op de foto’s is rechts de oude installatie te zien. Daarnaast is de nieuwe aandrijving en schuif al voorbereid. Momenteel worden de betonwerkzaamheden uitgevoerd, zodat vervolgens het nieuwe riool aangesloten kan worden op de nieuwe schuif.