Mous Waterbeheer voert werkzaamheden uit aan gemaal De Mieden

Mous Waterbeheer voert samen met Jelle Bijlsma de renovatie uit voor het project Gemalen Mieden Tjonger Oost + West en Makkingaasterpolder. Voor de renovatie aan gemaal De Mieden van Wetterskip Fryslân is Mous Waterbeheer verantwoordelijk voor de mechanische en elektrotechnische werkzaamheden en zijn de afgelopen weken de leidingen geplaatst.

 

De werkzaamheden aan gemaal De Mieden maken onderdeel uit van een omvangrijk project voor Wetterskip Fryslân. Eerder is gemaal Makkingaasterpolder volledig gerenoveerd. Ook hiervoor is de expertise van Mous Waterbeheer ingeschakeld. Voor gemaal De Mieden voert Mous Waterbeheer alle elektrotechnische en mechanische werkzaamheden uit. Dit omvat onder andere het volledige leidingwerk, zoals in beeld gebracht in onderstaande fotoserie.

 

Mous Waterbeheer is trots op de solide samenwerking met Jelle Bijlsma. "Door nauw samen te werken binnen een professioneel team en heldere afspraken te maken hebben beide bedrijven inmiddels al een heel aantal succesvolle projecten opgeleverd," zegt Hidde Kriele van Mous Waterbeheer. "Duurzame samenwerkingen zijn voor Mous Waterbeheer een strategische focus. Deze strategie van constructief samenwerken met betrouwbare partners zorgt er ook voor dat onze vakmensen doen waar ze goed in zijn."

 

De komende weken starten naast dit omvangrijke project nog een aantal toonaangevende projecten. Foto's van deze projecten volgen op deze website en de LinkedIn bedrijfspagina.