Pompgemaal fiets- en ponytunnel PonyparkCity

In opdracht van Roelofs voerde Mous Waterbeheer recent de levering en montage uit van het pompgemaal voor de fiets- en ponytunnel voor PonyparkCity in Collendoorn. De tunnel onder de Luggersweg maakt het voor gasten van PonyparkCity mogelijk om per fiets of per pony op het strand te komen.

 

Werken in bouwteam

Evenals eerdere projecten is ook dit project in bouwteam uitgevoerd. Kracht van werken in bouwteam is volgens de partners samen optrekken en doelgericht werken in plaats van contractgericht werken.

 

Omvang project PonyparkCity

Binnen het bouwteam was Mous Waterbeheer verantwoordelijk voor de levering en montage van de pompinstallatie. Dit omvatte het leveren van de betonput tbv pompinstallatie, het leveren en monteren van de besturingsinstallatie, van leidingwerk, pomp en niveaumeting, het aansluiten en monteren van de tunnelverlichting en het leveren en monteren van grootverbruik groepenverdeling in een buitenopstellingskast.

 

Alle werkzaamheden werden binnen budget en binnen de gestelde deadlines opgeleverd, waardoor ook dit project in bouwteam succesvol is opgeleverd.

 

Foto fiets- en ponytunnel (foto: Roelofs)
Foto fiets- en ponytunnel (foto: Roelofs)