Levering pompinstallatie Hessenpoort Zwolle

In nauwe samenwerking met Beugel Infrastructuur voert Mous Waterbeheer de levering en montage uit van een complete rioolpompinstallatie op bedrijventerrein Hessenpoort in Zwolle. Dit werk wordt uitgevoerd in opdracht van de gemeente Zwolle ten behoeve van het bouwrijp maken van de laatste delen van bedrijventerrein Hessenpoort.

Over het project Hessenpoort Zwolle

Voor het project Hessenpoort, Infra Graspieper wordt in opdracht van de gemeente Zwolle aan de Tecklenburgstraat een complete rioolpompinstallatie gebouwd inclusief buitenopstellingskast. Beugel Infrastructuur verkreeg om 2021 opdracht om dit project uit te voeren en schakelde de expertise in van Mous Waterbeheer voor de levering van de pompinstallatie en appendages. Beugel Infrastructuur leverde en plaatste de pompput waarna Mous Waterbeheer de verdere montage kon uitvoeren.

 

Doel project Hessenpoort Zwolle

Hessenpoort is een bedrijventerrein aan de oostkant van Zwolle. Dit bedrijventerrein is met name gericht op de vestiging van grote bedrijven, waaronder DHL, Wehkamp en IKEA. Onder andere vanwege de grote belangstelling voor kavels op deze locatie worden de percelen aan de Siegenstraat en Tecklenburgstraat aangelegd en bouwrijp gemaakt. Onderdeel van deze werkzaamheden is de aanleg van nieuwe rioolpompinstallatie.

 

Werkzaamheden nieuwbouw Hessenpoort Zwolle

Mous Waterbeheer is als onderaannemer verantwoordelijk voor de levering en plaatsing van de volledige elektrotechnische en mechanische installatie. De werkzaamheden omvatten de levering en plaatsing van de pompen in de door Beugel geplaatste pompput, de elektrotechnische installatie, geurfilter, buitenopstellingskast inclusief besturing en afdekluiken.

Meer informatie over nieuwbouw rioolgemalen

De werkzaamheden in opdracht van Beugel Infrastructuur zijn naar volle tevredenheid opgeleverd. In opdracht van gemeenten, waterschappen en aannemers werkt Mous Waterbeheer dagelijks aan de nieuwbouw van rioolgemalen. Meer projecten staan op onze website of vindt u op onze LinkedIn Bedrijfspagina. Op onderstaande foto’s een indruk van de recente werkzaamheden.

 

Wilt u meer weten over de volledige ontzorging door Mous Waterbeheer op gebied van ET en Wtb? Neemt u dan contact met ons op.