Pilotprojecten uitfasering ISDN/PSTN/CSD van start

Vanaf 1 september 2019 faseren alle grote providers ISDN, PSTN en CSD uit. Omdat deze uitfasering ook gevolgen heeft voor het beheer van riolerings- en watersystemen, ontzorgt Mous Waterbeheer de klanten volledig. Inmiddels zijn voor meerdere klanten pilotprojecten opgestart als opstap naar het totaalproject.

 

Over de uitfasering

Het uitfaseren van ISDN, PSTN en CSD betekent concreet dat de communicatie tussen systemen die functioneren met deze techniek komt te vervallen. De uitfasering verloopt geleidelijk. Er is dus geen datum te noemen waarop de verbindingen voor uw watersysteem geraakt worden.

 

De afgelopen maanden heeft Mous Waterbeheer klanten voor wie de uitfasering directe gevolgen heeft persoonlijk geïnformeerd.

 

Pilotproject

Voor verschillende gemeenten is inmiddels een pilotproject opgestart in aanloop naar het totaalproject. Eén van de oplossingen die Mous Waterbeheer haar klanten biedt is de SVA-X16, een plug and play overstap naar nieuwe technologie.

 

Uiteraard adviseren wij u ook graag over een mogelijk pilotproject voor uw riolerings- en watersysteem.

 

Wat doet Mous Waterbeheer in geval van storing?

Als klant van Mous Waterbeheer ontzorgen wij u volledig bij de uitfasering van ISDN/PSTN/CSD. Daarom doen we moeite om de gevolgen duidelijk te communiceren en oplossingen aan te dragen, zodat uw verbindingen ook na 1 september up to date zijn.

 

Mocht u na 1 september problemen ervaren in de verbindingen, dan staat onze afdeling Service & Onderhoud uiteraard voor u klaar.