Nieuwbouw rioolgemaal Rijndael

Mous Waterbeheer werkt in opdracht van aannemer JdB Groep aan de nieuwbouw van gemaal Rijndael in Nieuwegein. Deze werkzaamheden maken onderdeel uit van het bouwrijp maken van nieuwbouwgebied Rijndael in de wijk Rijnhuizen.

Over het project

Rijndael is een duurzaam en groen nieuwbouwplan in de wijk Rijnhuizen in Nieuwegein. Hier worden verdeeld over 4 fasen circa 200 woningen gerealiseerd omringd door het water van het Merwedekanaal. Voor het bouwrijp maken van dit nieuwbouwgebied heeft aannemer JdB Groep gekozen voor de expertise van Mous Waterbeheer voor de levering en montage van het nieuwbouwgemaal.

 

Werkzaamheden Mous Waterbeheer

Mous Waterbeheer is door JdB Groep ingeschakeld voor de levering en montage van het gemaal. Het werk omvat onder andere het leveren van de betonput, leidingwerk, afdekluiken, buitenopstellingskast en besturing. Daarnaast worden binnenkort twee ABS pompen inbedrijfgesteld.

Meer informatie over nieuwbouw en renovatie van rioolgemalen

Mous Waterbeheer heeft veel ervaring met de nieuwbouw en renovatie van gemalen, zowel poldergemalen als rioolgemalen. Daarnaast voert Mous Waterbeheer in huis E- en M-tekenwerk uit, beschikken we over een mechanische en ET-werkplaats / kastenbouw en voeren we service en storingsdienst uit voor gemeenten en waterschappen.

 

Meer projecten staan op onze website of vindt u op onze LinkedIn bedrijfspagina. Op de foto’s een indruk van de werkzaamheden op locatie.

Volg ons op LinkedIn