Mous Waterbeheer voert binnen servicecontract onderhoud uit in Noordoostpolder

Mous Waterbeheer voert binnen het servicecontract conform BRL-K14020/01 alle onderhoud uit aan onder andere de ET-installaties, algemene staat en pompen van gemalen in de gemeente Noordoostpolder.

 

Preventief onderhoud door Mous Waterbeheer

De beschikbaarheid en goede werking van pompinstallaties wordt voor een belangrijk deel gewaarborgd door de kans op storingen van gemalen tot een minimum te beperken. Mous Waterbeheer voert daarom preventief onderhoud uit voor duurzaam en kostenbewust onderhoudsbeleid. Per object worden vooraf maatstaven vastgesteld. Ook worden alle objecten jaarlijks onderworpen aan een grondige onderhoudsinspectie.

 

24/7 storingsdienst

De 24/7 storingsdienst van Mous Waterbeheer biedt de installatiebeheerder 24 uur per dag, zeven dagen per week back-up bij onverhoopte storing of uitval van installaties. Mous Waterbeheer garandeert een responstijd van ten hoogste 4 uur.

 

Asset management

Mous Waterbeheer onderscheidt zich op de inzet van asset management bij gemeenten en waterschappen. Asset Management betekent voor Mous Waterbeheer 100% ontzorging. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw rioolafvoersysteem functioneert conform uw eisen. Zij informeren u via een vaste overleg- en rapportagestructuur. En met betrekking tot klachten- en storingsafhandeling en de registratie daarvan nemen wij de lead, zowel inhoudelijk (wat) als procesmatig (hoe).