Plaatsing debietmeterputten gemeente Ede

Mous Waterbeheer werkt in opdracht van gemeente Ede aan de renovatie van vier rioolgemalen in Ede. De werkzaamheden worden uitgevoerd door de combinatie Roelofs/Mous Waterbeheer. Het gaat om vier rioolgemalen aan de Langeweideweg, Ede Zuid Vallei, Maxwellstraat en Stadspoort.

 

Omschrijving van het project

De renovatiewerkzaamheden bestaan onder andere uit het vervangen van de pompluiken, het leveren, plaatsen en installeren van debietmeters en het vervangen van de afsluiters. Ook worden nieuwe debietmeterputten en afsluiterputten geleverd. Hiermee is de gemeente Ede in staat om de afvoer van rioolwater in de gemeente beter aan te sturen en efficiënter gebruik te maken van de bestaande infrastructuur.

 

In de fotogalerij hieronder vindt u een foto's van de plaatsing van de debietmeterputten. Regelmatig worden op deze website nieuwe foto's geplaatst van de werkzaamheden.

Update project Ede

  • Op 15 januari 2019 is de eerste debietmeterput voor gemeente Ede geplaatst. De debietmeterput werd geplaatst aan de Langeweideweg.

 

  • Update 18 februari: Afgelopen week werd de tweede put geplaatst (Ede Zuid Vallei). Foto's van de werkzaamheden zijn toegevoegd aan de fotogallerij.

 

  • Op 4 maart is de debietmeterput aan de Maxwellstraat succesvol geplaatst.

 

  • Update 1 april: Afgelopen week is project Ede opgeleverd. Voor drie gemalen zijn nieuwe debietmeterputten geplaatst en in één gemaal zijn de auma's vervangen. Momenteel wordt er gewerkt aan de afronding van het bijbehorende scenario-software.