Renovatie twee rioolgemalen voor gemeente Steenwijkerland

De gemeente Steenwijkerland gunde in oktober 2022 de renovatie van twee rioolgemalen aan Mous Waterbeheer. De opdracht omvatte de renovatie van RG Oldebarneveltsingel in Steenwijk en RG Zwartenhof in Oldemarkt.

Over het project

Beide rioolgemalen waren aan het einde van de technische levensduur en moesten gerenoveerd worden. Voor het rioolgemaal Zwartenhof in Oldemarkt zijn onder andere nieuwe Grundfos pompen geleverd en geplaatst, is het leidingwerk compleet vervangen en zijn nieuwe debietmeters en afsluiters geplaatst. Ook is de complete besturing vernieuwd. Voor het rioolgemaal in Steenwijk, locatie Oldebarneveltsingel zijn niet alleen de besturing en buitenopstellingskast vernieuwd, maar zijn ook nieuwe concertor pompen geplaatst.

 

Werkzaamheden renovatie en samenwerking

Mous Waterbeheer nam alle mechanische en elektrotechnische werkzaamheden op zich. Op de foto’s een indruk van het werk in uitvoering. Voor de reiniging en civiele werkzaamheden schakelde Mous Waterbeheer de expertise in van Riooltechniek Kraggenburg.

Meer informatie over nieuwbouw en renovatie rioolgemalen

Mous Waterbeheer heeft veel ervaring met de renovatie en nieuwbouw van rioolgemalen, zoals de renovatie aan de twee rioolgemalen zoals deze is uitgevoerd voor de gemeente Steenwijkerland. In opdracht van gemeenten, waterschappen en aannemers werkt Mous Waterbeheer dagelijks aan de nieuwbouw en renovatie van poldergemalen en rioolgemalen. Meer projecten staan op onze website of vindt u op onze LinkedIn Bedrijfspagina. Op bovenstaande foto’s een indruk van de recente werkzaamheden*.

 

Wilt u meer weten over de volledige ontzorging door Mous Waterbeheer? Neemt u dan contact met ons op.

 

* Foto's van werk in uitvoering