Onderhoud gemalen, beweegbare bruggen, sluizen en aanverwante installaties in de gemeente Almere

ALMERE - Per 1 oktober 2018 is het servicecontract ingegaan voor het preventieve en correctieve onderhoud van rioolgemalen, bruggen & sluizen en aanverwante installaties voor de gemeente Almere. Het project loopt tot oktober 2021 met de mogelijkheid op 2 optiejaren.

Eind maart is het preventief onderhoud van de bruggen en sluizen uitgevoerd. Mous Waterbeheer werkte vervolgens samen met specialisten aan een aantal restpunten. Doel van het preventief onderhoud is gedurende het vaarseizoen minder storingen te hebben. Het vaarseizoen ging op 1 april van start en in de praktijk betekent dit dat het erg druk is met in- en uitvarende boten, zeker in de weekenden.

 

Mous Waterbeheer ontzorgt de klant met zeer korte aanrijtijden voor het tijdig en op de juiste wijze oplossen van de storingen. Daar ligt juist de kracht van Mous Waterbeheer: ontzorging, klantfocus en meerwaarde. Met de inzet van alle betrokkenen streven we er naar aan het eind van het vaarseizoen met tevredenheid te kunnen terugkijken.