Leveranciersonafhankelijk en open telemetriesysteem

Mous Aquaweb onderscheidt zich door openheid. Als gebruiker bent u leveranciersonafhankelijk bij uw keuze voor apparatuur. Zijn er binnen uw organisatie meerdere systemen aanwezig? Mous Aquaweb volledig te integreren met bestaande configuraties.

 

Alarmering op maat geconfigureerd

Binnen Mous Aquaweb is het mogelijk om alarmering op maat te configureren, afgestemd op het beleid voor alarmeringen binnen een organisatie. Soms volstaat een inrichting waarbij alle alarmen worden gemeld bij één ontvanger. Ook kan binnen Mous Aquaweb rekening worden gehouden met meerdere diensten, regio’s en specialismen. Alarmen kunnen dan via piketroosters en gefilterd op urgentie en tijdstip worden doorgegeven. Mous Aquaweb beschikt over uitgebreide mogelijkheden zodat voor iedere organisatie een optimale alarmafhandeling is te configureren.

 

Visueel gebruiksgemak

Door gebruik van symbolen bij de verschillende functies is het Mous Aquaweb telemetriesysteem tevens geschikt voor gebruik op een smartphone of tablet. Per gebruiker kunnen diverse voorkeuren worden gekozen en vastgelegd. In een geografische omgeving kan gebruik worden gemaakt van meerdere kaartlagen. In deze weergave worden de installaties getoond door middel van een icoon (locatiesoort) in combinatie met een kleur (alarmstatus). Het kleurgebruik en de logische opbouw van Mous Aquaweb door overzichten, grafieken en rapportages zorgen voor visueel gebruiksgemak.

 

Instellen en automatisch inplannen van vaste scenario’s

Met de module Scenario’s is het mogelijk om één of meerdere acties te definiëren en op te slaan als een scenario. Een scenario kan automatisch worden uitgevoerd als er een specifieke gebeurtenis wordt gemeld vanuit een installatie. Zo kan een interactie tussen installaties onderling worden gecreëerd. Ook kunnen scenario’s worden uitgevoerd door tussenkomst van een gebruiker, of worden ingeroosterd in een agenda. Van de uitvoering wordt een uitgebreid rapport bijgehouden zodat de gebruiker volledige controle houdt over de werking van deze module.