SPIN en TWINSPIN Besturingsunit

SPIN (eenpomps) en TWINSPIN (tweepomps) zijn intelligente besturingsunits. Naast de reguliere functionele besturing van het gemaal en ontsluiting via bijvoorbeeld LoRa, kunnen deze besturingsunits ook vervuiling in een put detecteren en daarop reageren. Om verstoppingen tegen te gaan, kunnen SPIN/TWINSPIN-installaties uitgevoerd worden met een omkeerinrichting en zo ontstoppingsprogramma’s uitvoeren. Ook al is een pompput licht tot sterk vervuild dan kunt u het rioleringsgebied onderhoudsarm regelen. Met de SPIN en TWINSPIN is het zelfs mogelijk preventief verstoppingen tegen te gaan.

 

Niveausensor

De SPIN en TWINSPIN zijn voorzien van een analoog signaal 4-20 mA voor het aansturen van een niveausensor (hangende drukopnemer). Deze voorziet in een hoge betrouwbaarheid, veelzijdig gebruik, robuuste behuizing en kabelontwerp.  

 

SPIN en TWINSPIN voor eenpompsgemalen en tweepompsgemalen in buitengebied

Naast de SPIN voor eenpompsgemalen levert Mous Waterbeheer ook de TWINSPIN voor tweepompgemalen. De opbouw en functionaliteit van de TWINSPIN is volledig vergelijkbaar met de SPIN voor eenpompsgemalen. Met de SPIN en TWINSPIN kunnen beheerders met een groot areaal probleemloos alle gemalen in het buitengebied op afstand beheren.

 

Zoekt u een andere oplossing voor het monitoren en beheren van uw areaal zoals onze SVA-X16 modem? Onze accountmanagers adviseren u op basis van kennis van de watersector. U kunt ook meer lezen over onze managementsystemen voor waterbeheer onder telemetrie.