Arend Steenbeek laat het Magazijn van Mous Waterbeheer zien

Arend Steenbeek is Hoofd Inkoop en Logistiek bij Mous Waterbeheer en vertelt ons in deze video meer over duurzaam en strategisch inkopen. Waarom is dit zo belangrijk voor Mous Waterbeheer, maar ook voor klanten, waaronder gemeenten en waterschappen? Wat komt er allemaal kijken bij duurzaam inkopen voor de projecten? Hoe zorgt hij er samen met magazijnmeester Peter voor dat alle materialen op tijd in huis zijn....?

 

De juiste materialen met de juiste kwaliteit duurzaam inkopen

Dagelijks werkt Arend aan het aanvragen van offertes, het vergelijken van offertes en het op tijd duurzaam inkopen van alle benodigde materialen voor de nieuwbouw- en renovatieprojecten van Mous Waterbeheer. Als Hoofd Inkoop is hij verantwoordelijke voor het volledige inkoopproces, van specificeren tot en met de nazorg. Hij werkt nauw samen met magazijnmeester Peter die bij binnenkomst van de materialen de goederencontrole uitvoert en er voor zorgt dat alle onderdelen op tijd in de ET werkplaats of kastenbouw, en de mechanische werkplaats worden afgeleverd. Zo zijn ze onmisbare schakel voor het op tijd opleveren van elk project van Mous Waterbeheer.

 

De Verhalen van Mous Waterbeheer

In korte videoblogs vertellen onze collega's over wat zij doen om ervoor te zorgen dat de projecten door Mous Waterbeheer op tijd en met kwaliteit opgeleverd worden. Voor onze projecten voor nieuwbouw en renovatie van rioolgemalen, drukriolering en poldergemalen, bruggen en sluizen, inspecties en keuringen, procesautomatisering, service en onderhoud zijn onze collega's van inkoop, ET, mechanica, kastenbouw en industriële automatisering onmisbaar. De komende weken publiceert Mous Waterbeheer deze korte video's op YouTube en LinkedIn onder de serie De Verhalen van Mous Waterbeheer. Deze video is de derde uit de serie.

 

Video Duurzaam inkopen door Mous Waterbeheer

Arend Steenbeek vertelt in onderstaande video wat er allemaal komt kijken bij duurzaam inkopen en hoe hij en magazijnmeester Peter onmisbare schakels zijn voor ieder project van Mous Waterbeheer.