Mous bedrijven succesvol in 2018

BALK - De bedrijven die deel uitmaken van Mous Waterbeheer in Balk hebben een succesvol 2018 achter de rug. Het financiële boekjaar 2018 is voor de zomer afgerond en hieruit blijkt een positieve groei van alle Mous bedrijven.

 

De Mous bedrijven bestaan uit Mous Pompsupport bv, Mous Pompenbouw Balk bv en Mous Waterbeheer bv. De bedrijven richten zich op het bedenken, ontwikkelen, leveren en onderhouden van innovatieve oplossingen in de watersector.

 

Verleggen van focus leidt tot beter resultaat

Het service- en onderhoudsbedrijf Mous Pompsupport bv maakte in 2018 een flinke sprong voorwaarts. Dit resulteerde in een recordomzet en resultaat. Hidde Kriele, directeur-eigenaar van de Mous bedrijven, licht toe: “Het afgelopen jaar hebben we steeds meer nadruk gelegd op de veelzijdige kennis, flexibiliteit en betrouwbaarheid van onze vakmensen. Daarnaast werken we met klanten en onderaannemers samen voor het beste resultaat, wat resulteert in uitstekende klantrelaties. We merken duidelijk dat prijsniveau voor onze klanten niet langer leidend is; wel dat we wat we beloven ook nakomen.

 

Sprong naar technisch complexere projecten

Ook de projectenbedrijven Mous Pompenbouw Balk bv en Mous Waterbeheer bv zijn in 2018 gegroeid. “Door meer aandacht voor en meer verdieping van het projectmanagement zijn we in staat gebleken om technisch complexere projecten te realiseren. Ook zijn we in staat gebleken de faalkosten aanzienlijk te reduceren. Maar waar we vooral trots op zijn is dat uit onze tevredenheidsenquête blijkt dat onze klanten de aanpak van Mous Pompenbouw Balk bv bijzonder waarderen.” De omzet van de projectorganisatie Mous Waterbeheer bv is licht gestegen, het resultaat is in 2018 aanzienlijk verbeterd.

 

Groei zet door in 2019

Voor het eerste halfjaar van 2019 noteren de Mous bedrijven een verdere groei in aantal projecten, omzet en resultaat. “De goede resultaten dragen er toe bij dat we kunnen blijven investeren in onze medewerkers. Zij zijn de specialisten die er voor zorgen dat we altijd de beste oplossing voor onze klanten kunnen bieden,” aldus Hidde Kriele. “Onze vakmensen werken meer en meer samen in de keten en in bouwteams. Ze kunnen dan uitblinken in datgene waar ze goed in zijn. En de klant krijgt hiermee altijd het beste resultaat.”