Mous Waterbeheer aanwezig tijdens Aqua Nederland 2022

Van 15 maart tot en met 17 maart 2022 is Mous Waterbeheer aanwezig tijdens de vakbeurs Aqua Nederland in de Evenementenhal in Gorinchem. Het standnummer van de stand van Mous Waterbeheer is B.135.

U kunt zich registreren voor Aqua Nederland via onderstaande knop met registratiecode 11747

Direct registreren

Over Aqua Nederland 2022

Aqua Nederland is de vakbeurs op het gebied van afvalwater, drinkwater, proceswater en stedelijk water & rioolbeheer. Aqua Nederland 2022 is de eerste editie waarbij Aqua Nederland en de RioleringsVakdagen zijn samengebracht onder één merk.

 

Eerste editie na pandemie

Ook is Aqua Nederland 2022 de eerste fysieke editie na de coronapandemie. In 2020 werd de beurs op het laatste moment geannuleerd. Als alternatief voor de fysieke beurs werd vervolgens een digitale editie georganiseerd. Na twee jaar is het nu weer mogelijk om een fysieke editie te organiseren.

 

Door de beursorganisatie is begin 2022 onderzoek gedaan onder de geregistreerde bezoekers van eerdere edities. Uit dit onderzoek blijkt dat 85% van de 582 respondenten Aqua Nederland gaat bezoeken (63% corporate / 37% overheid). Mous Waterbeheer kijkt dan ook uit naar deze eerste fysieke editie van Aqua Nederland en verwelkomt klanten en relaties graag op haar stand B.135.

 

Nadruk op kennis integraal waterbeheer

De stand van Mous waterbeheer is ingericht op integraal waterbeheer in de volledige breedte. Voor gemeenten en waterschappen is Mous Waterbeheer werkelijk een totaalontzorger gebleken voor procesautomatisering, nieuwbouw, renovatie en toekomstgericht asset management voor rioolsystemen en poldergemalen.

 

“Bij Mous Waterbeheer zijn we gefocust op diepgaande technische kennis,” aldus Commercieel Directeur Steffen Jorritsma. “Daarin maken we het verschil en kunnen we gericht meedenken met onze klanten. Op onze stand maken we deze breedte inzichtelijk en staan we klaar om nieuwe contacten te leggen en een toelichting te geven op ons werk voor gemeenten en waterschappen.”

 

Brede maatregelen voor veilig bezoek

Op de website van Aqua Nederland staat te lezen: ‘Het kabinet heeft op de coronapersconferentie van dinsdag 15 februari 2022 bekend gemaakt dat de meeste maatregelen per 25 februari worden opgeheven. Alleen een aantal basisadviezen, zoals geen handen schudden, hygiëne, ventileren en testen bij klachten, blijven gehandhaafd. Voor (vak)beurzen betekent dit dat ze weer als vanouds door kunnen gaan. Dus ook zonder coronatoegangsbewijs, mondkapjes en 1,5 meter afstand.’ Mous Waterbeheer volgt op de eigen stand deze richtlijnen en algemene maatregelen.

 

Meer informatie over de actuele maatregelen en de richtlijnen in de Evenementenhal vindt u hier: https://www.aquanederland.nl/covid-19/