Mous Waterbeheer biedt hele jaar door Coffee Breaks

Al vele jaren deelt Mous Waterbeheer actief vakinhoudelijke kennis met medewerkers van gemeenten en waterschappen. Nu een bezoek aan een inspirerend gemaal er de komende tijd nog niet in zit, deelt Mous Waterbeheer kennis via Coffee Breaks. Tijdens een Coffee Break wordt u in één uur bijgepraat wordt over één belangrijk thema.

 

Drie actuele thema's in waterbeheer

Om aan te sluiten bij de dagelijkse praktijk van beheerders en monteurs is gevraagd wat de belangrijkste vragen zijn van dit moment. Op basis daarvan zijn drie actuele thema's benoemd. Elke Coffee Break staat één thema centraal. Door het programma te verkorten en bij één thema te houden kan gerichte en inhoudelijke kennis worden gedeeld. Daarnaast biedt het ruimte voor vragen en voor het grondig bespreken van het thema.

 

Onderstaande agenda tot de zomer wordt bij veel animo verder uitgebreid met nieuwe data. Alle Coffee Breaks starten om 10:00 uur en duren maximaal een uur. U kunt zich nu aanmelden voor een Coffee Break. U ontvangt na uw aanmelding per e-mail de bevestiging en de link voor Teams om in te loggen.

 

We verwelkomen u graag!

 

 

Datum Thema
29 april 2021 om 10:00 uur Energie en Duurzaamheid
20 mei 2021 om 10:00 uur Professor Pomp: de juiste pomp op de juiste plek
17 juni 2021 om 10:00 uur Contractvormen: voor- en nadelen voor opdrachtgever en opdrachtnemer