Mous Waterbeheer haalt opdracht voor 670 alarmmodules binnen voor gemeente Overbetuwe

Afgelopen week heeft Mous Waterbeheer van de gemeente Overbetuwe de opdrachtbevestiging ontvangen voor het leveren, installeren en ontsluiten van 670 alarmmodules SVA-X16 op het Mous Aquaweb van de gemeente Overbetuwe. De opdracht omvat de ontwikkeling van de koppeling met de hoofdpost, en levering en installatiewerkzaamheden ten behoeve van de ontsluiting van minigemalen in de gemeente.

 

Volledige ontzorging in waterbeheer

 

Gemeente Overbetuwe werkt al ruim 15 jaar samen met de vakmensen van Mous Waterbeheer. In 2001 was, naar aanleiding van een gemeentelijke fusie, de levering van de hoofdpost de eerste klus door Mous Waterbeheer. Vervolgens is de samenwerking uitgegroeid tot volledige ontzorging in telemetrie, (mini)gemalen en randvoorzieningen.

 

Keuze voor slimme alarmmodule SVA-X16

 

Voor de renovatie van de minigemalen in de gemeente is gekozen voor de SVA-X16 alarmmodule. Deze alarmmodule is een gezamenlijke ontwikkeling van Mous Waterbeheer en Adésys. Middels plug and play is het mogelijk de SVA-X16 aan te sluiten in een bestaande besturing. De status van de pompen wordt in Mous Aquaweb weergegeven en de gemalen zijn op afstand te blokkeren en bij storing te resetten. Alarmen zoals thermisch, hoogwater en spanningsuitval worden automatisch gemeld naar de hoofdpost.

 

Speciaal ontwikkeld voor gemeenten en waterschappen

 

De SVA-X16 is speciaal ontwikkeld voor de watersector. De jarenlange ervaring van Mous Waterbeheer in de markt en de kennis van Adésys op het gebied van kritische alarmeringen zorgen voor unieke voordelen ten opzichte van bestaande besturingen, waaronder Radius. De SVA-X16 maakt het onder andere mogelijk voor de gemeente Overbetuwe om de minigemalen over diverse locaties te bereiken, het areaal en eventuele storingen online en realtime te monitoren en elke module te monitoren en op afstand te besturen.

 

Heeft u vragen over de besturing van uw areaal? Wilt u meer weten over renovatie van uw minigemalen middels de SVA-X16 communicatiemodule? Neemt u dan contact op met Klaas Jan Dijkstra (direct nummer: 0514 60 89 08 of kj.dijkstra@mouswaterbeheer.nl).