Mous Waterbeheer kiest met lef voor kwaliteit en scoort project gemeente Maarssen

BALK – Mous Waterbeheer is door de fa. Bevanos gevraagd om samen met adviesbureau Aquaraad mee te denken in het detailontwerp en uitvoering van de rioolgemalen voor de herinrichting van Herenweg – Gageldijk te Maarssen. Voor dit project werken Mous Waterbeheer (detailontwerp en uitvoering E+M) en Aquaraad (hydraulisch ontwerp) nauw samen waardoor de opdrachtgever volledig wordt ontzorgd.

 

“Het binnenhalen van dit project toont aan dat Mous Waterbeheer in de sector wordt gezien als dé technische partner voor innovatieve oplossingen,” aldus Hidde Kriele. “De vakmensen van Mous Waterbeheer bedenken, ontwikkelen, realiseren en onderhouden pompinstallaties voor gemalen, sluizen en bruggen. Daarbij staat ontzorging van de klant, kennis en kwaliteit voorop. We werken als team keihard aan het bieden van lange termijn oplossingen. In een competitieve markt waar prijs regelmatig boven kwaliteit wordt geplaatst vraagt dat lef en strategische samenwerkingen met de juiste partners. Dat deze strategie werkt en zijn vruchten begint af te werpen, bewijst deze prachtige klus voor de gemeente Maarssen.”

 

Over het project

Het project bestaat in hoofdlijnen uit het leveren van de betonnen putten, inclusief rioolspindel, schuif en afdekluik, het leveren en monteren van pompen, het leveren en monteren van het benodigde leidingwerk, het leveren en monteren van een RVS 304 buitenopstellingkasten voorzien van een besturingsinstallatie en het aansluiten van de installatie op het hoofdstation van het MAW-telemetriesysteem van gemeente Stichtse Vecht.