Mous Waterbeheer neemt deel aan eerste virtuele vakbeurs in watersector

Op donderdag 2 juli organiseert Aqua Nederland Vakbeurs de eerste virtuele vakbeurs voor de watersector. Nadat de fysieke beurs vanwege het coronavirus een jaar is uitgesteld, is Aqua Nederland Digitaal in het leven geroepen. Mous Waterbeheer is deze middag beschikbaar in de bemande virtuele stand.

 

Mous Waterbeheer omarmt de digitale initiatieven die nu worden genomen. Na drie succesvolle digitale Technisch Inhoudelijke Vakdagen met Microsoft Teams is Mous Waterbeheer ook virtueel aanwezig tijdens Aqua Nederland Digitaal. Aqua Nederland Digitaal vindt plaats op donderdagmiddag 2 juli van 13:00 uur tot 17:00 uur. Bezoekers kunnen zich eenvoudig registreren via bijgaande link.

 

In de virtuele stand wordt u bijgepraat over oplossingen voor waterbeheer, waaronder Mous Aquaweb en de nieuwe alarmmodule SVA-X16. Zo krijgt u antwoord op veelgestelde vragen over Mous Aquaweb. Ook is Herman van der Kamp, Sales Manager Bruggen & Sluizen beschikbaar om u uitleg te geven over het nieuwe vakgebied Bruggen & Sluizen.

 

Over Aqua Nederland Digitaal

 

Ondanks dat alle evenementen zijn uitgesteld, heeft u met Aqua Nederland Digitaal toch nog een moment om watertechnologie leveranciers te ontmoeten en met professionals en kennispartners uit de sector in gesprek te gaan. Met de prangende uitdagingen waar de watersector voor staat, vormt dit een uitgelezen moment om samen te komen en samen te werken.

 

Ontmoet medebezoekers, exposanten en branchepartijen bijvoorbeeld in de Business Lounge, tijdens sessies of plan een 1 op 1 meeting. Met dit innovatieve platform beleeft u op afstand Aqua Nederland Digitaal alsof u er zelf aanwezig bent. U wordt bij de receptie onthaald, naar de levendige Business Lounge gebracht of persoonlijk naar een sessie begeleid. Ontmoetingen en interactie staan centraal.