Mous Waterbeheer ontzorgt u bij uitfasering ISDN, PSTN en CSD

Vanaf 1 september 2019 faseren alle grote providers ISDN, PSTN en CSD uit. Dit kan ook gevolgen hebben voor het beheer van riolerings- en watersystemen.

 

Wat zijn de gevolgen?

Het uitfaseren van ISDN, PSTN en CSD betekent concreet dat de communicatie tussen systemen die functioneren met deze techniek komt te vervallen. De uitfasering verloopt geleidelijk. Er is dus geen datum te noemen waarop de verbindingen voor uw watersysteem geraakt worden.

 

Oplossingen door Mous Waterbeheer

Zoals u van uw partner in waterbeheer mag verwachten, heeft Mous Waterbeheer de gevolgen van de uitfasering gedetailleerd en per gemeente in kaart gebracht. Ook is een overzicht gemaakt van passende oplossingen en de kosten daarvan.

 

Pilotproject

Voor verschillende gemeenten is inmiddels een pilotproject opgestart in aanloop naar het totaalproject. Uiteraard adviseren wij u ook graag over een mogelijk pilotproject voor uw riolerings- en watersysteem.

 

Wat doet Mous Waterbeheer in geval van storing?

Als klant van Mous Waterbeheer ontzorgen wij u volledig bij de uitfasering van ISDN/PSTN/CSD. Daarom doen we moeite om de gevolgen duidelijk te communiceren en oplossingen aan te dragen, zodat uw verbindingen ook na 1 september up to date zijn. Mocht u na 1 september problemen ervaren in de verbindingen, dan staat onze afdeling Service & Onderhoud uiteraard voor u klaar.

 


 

Via LinkedIn brengt Mous Waterbeheer in aanloop naar 1 september een serie van vier blogs uit om beleidsmedewerkers en technici bij gemeenten, waterschappen en aannemers te informeren over de uitfasering van ISDN, PSTN en CSD en de gevolgen voor riolerings- en watersystemen. Volg Mous Waterbeheer via: www.linkedin.nl