Mous Waterbeheer pakt uit op RioleringsVakdagen 2020

Tijdens de RioleringsVakdagen in Gorinchem pakt Mous Waterbeheer uit. U kunt zich nu al inschrijven.

 

Op 17, 18 en 19 maart is Mous Waterbeheer aanwezig tijdens de RioleringsVakdagen. De komende beurs is de 11e editie van de RioleringsVakdagen in Evenementenhal Gorinchem, dé vakbeurs met focus op rioolbeheer en stedelijk watermanagement. De beurs wordt wederom in combinatie met Aqua Nederland Vakbeurs georganiseerd. Door de komst van de vernieuwde moderne beurshal op de bovenverdieping, Next Level, breidt het afvalwaterplatform verder uit.

 

Per touringcar naar de RioleringsVakdagen

Mous Waterbeheer, Sencon / SAM en YP Your Partner bieden klanten de unieke mogelijkheid om per luxe touringcar naar Gorinchem te reizen. Meer informatie hierover volgt heel binnenkort. U kunt zich dan aanmelden voor de bus en wij regelen alles, inclusief toegangsbewijs, voor u. Wilt u alvast uw stoel reserveren? Mail dan naar Rinske Langenkamp.

 

Meer over de RioleringsVakdagen en de touringcar volgt binnenkort via deze website en ons LinkedIn bedrijfspagina.

 

Let op: de bevestiging die u na inschrijving in uw mailbox ontvangt en het bijbehorend toegangsticket zijn geldig voor één persoon. Wilt u de RioleringsVakdagen met collega's bezoeken? Schrijf uw collega's dan s.v.p. ook in via bovenstaande link. Vooraf inschrijven is verplicht, zonder voorinschrijving betaalt u € 20,- entree.