Mous Waterbeheer stelt kantoor weer open voor bezoek

BALK - Nadat het kantoor van Mous Waterbeheer maanden gesloten is geweest voor bezoek van buiten, zijn er vanaf 1 september meer mogelijkheden voor een bezoek. Daarvoor zijn maatregelen getroffen voor airconditioning, gebouwventilatie en desinfectie. Voor bezoekers gelden een aantal algemene bezoekregelingen die we hieronder benoemen.

 

Basisregels blijven altijd van toepassing

Uiteraard blijven de basisregels zoals deze vanuit het RIVM worden aangehouden gelden. Dus houden we afstand, schudden we geen handen en blijven we thuis bij klachten; ook als huisgenoten klachten hebben. Deze basisregels gelden vanzelfsprekend ook voor bezoekers. Staat er een afspraak gepland, maar heeft u klachten? Boek de afspraak dan om naar een videoconference of verplaatst de afspraak naar een later moment.

 

Mous Waterbeheer waarborgt coronaproof bezoek

De komende maanden blijft de hoofdingang van Mous Waterbeheer gesloten. Dat betekent dat bezoek niet vrij binnen kan lopen. Heeft u een afspraak? Dan kunt u gebruik maken van de bel bij de hoofdingang. Een collega zal u vervolgens binnen laten. Direct bij de ingang is er gelegenheid om u te desinfecteren. Op meerdere plekken door het pand zijn desinfectiezuilen geplaatst. Daarnaast is deze zomer gewerkt aan de airconditioning en gebouwventilatie. Deze is nu volledig up to date conform de laatste richtlijnen.

 

Meer weten over de huisregels? Deze leest u hier.