Orderportefeuille Mous Waterbeheer bereikt recordhoogte in eerste kwartaal 2020

BALK – De bedrijven die onderdeel uitmaken van Mous Waterbeheer blijven de forse groei voortzetten die in 2018 is ingezet. In het eerste kwartaal wordt zelfs een record gebroken. Niet eerder was de orderportefeuille in de eerste maanden van het jaar zo goed gevuld als nu in 2020.

 

De strategische beslissing om meer in te zetten op werk met meerwaarde blijkt bijzonder succesvol. “Mous Waterbeheer heeft zich in een paar jaar tijd ontwikkeld van productleverancier naar merkonafhankelijk partner in waterbeheer,” legt Hidde Kriele uit. “Daarmee hebben we ons bedrijf uit de prijzenslag weten te manoeuvreren en kiezen klanten nu heel bewust voor de kennis en ervaring van Mous Waterbeheer.”

 

De afgelopen tijd zijn diverse contracten en langdurige projecten binnengehaald, waaronder voor nieuwbouw en renovatie. “We zijn ontzettend trots op dergelijke projecten. Juist daar willen we als Mous Waterbeheer het verschil maken. En als klanten dan ook voor onze aanpak kiezen, weten we dat we de juiste koers hebben ingezet”.