Per touringcar naar de RioleringsVakdagen 2020

Van 17 tot en met 19 maart vindt de Aqua Nederland Vakbeurs en RioleringsVakdagen plaats in Gorinchem. Mous Waterbeheer, Sencon | SAM en YP Your Partner bieden u de mogelijkheid om de beurs te bezoeken en vanuit het Noorden mee te reizen per luxe touringcar.

 

Maak van de RioleringsVakdagen een geweldige beurservaring. Mous Waterbeheer, Sencon | SAM en YP Your Partner bieden u de mogelijkheid om per touringcar naar de RioleringsVakdagen te gaan. Uit de aanmeldingen blijkt er een grote voorkeur te zijn voor woensdag 18 maart. Daarom hebben we er gezamenlijk voor gekozen alleen een bus te laten rijden op woensdag. U kunt kiezen uit diverse opstapplaatsen in Noord-Nederland. Op basis van de aanmeldingen wordt de definitieve route vastgesteld.

 

Aanmelden voor de busreis

De touringcar zal uiterlijk om 11:30 uur in Gorinchem zijn. Vertrek uit Gorinchem zal uiterlijk om 15:30 uur zijn. U heeft dus volop tijd om te netwerken en lezingen te bezoeken. Gedetailleerde reistijden volgen zo spoedig mogelijk. Reserveer nu alvast uw stoel via onderstaande link.

 

Meld u via deze link aan voor de touringcar.

 


 

Aanmelden voor de beurs

Vergeet niet uw toegangsticket voor de beurs te verzilveren! Ook als u meereist met de bus, dient u zich persoonlijk te registreren. U kunt zich met registratiecode 10774 eenvoudig aanmelden. Gaat u daarvoor naar de website van de RioleringsVakdagen.

 

Bestel hier uw toegangsticket voor de beurs.