Wat zit er in die groene kastjes in de berm

Leo van de Vlekkert is Elektrotechnisch tekenaar bij Mous Waterbeheer en ontwerpt de elektrotechnische schema's voor de besturingen van poldergemalen en rioolgemalen. In deze video laat hij ons een heel eenvoudige en kleine besturing zien.

 

Groene besturingskastjes in de berm

Tijdens uw dagelijkse wandeling of rondje hardlopen ziet u ze misschien wel staan: kleine groene kastjes in de berm. Wat zit daar eigenlijk in en waarom staan ze daar? Leo van de Vlekkert opent in deze video een kleine besturingskast en legt uit wat we zien. Om het niet al te technisch te maken hebben we gekozen voor een kleine besturingskast.

 

De Verhalen van Mous Waterbeheer

In korte videoblogs vertellen onze collega's over wat zij doen om ervoor te zorgen dat de projecten door Mous Waterbeheer op tijd en met kwaliteit opgeleverd worden. Voor onze projecten voor nieuwbouw en renovatie van rioolgemalen, drukriolering en poldergemalen, bruggen en sluizen, inspecties en keuringen, procesautomatisering, service en onderhoud zijn onze collega's van inkoop, ET, mechanica, kastenbouw en industriële automatisering onmisbaar. De komende weken publiceert Mous Waterbeheer deze korte video's op YouTube en LinkedIn onder de serie De Verhalen van Mous Waterbeheer. Deze video is de tweede uit de serie.

 

Video Wat zit er in een besturingskast

Bekijk hieronder de complete video waarin Leo ons de besturingskast van binnen laat zien: