Wieger laat het testen van een besturingskast zien

Wieger Schotanus werkt in de ET werkplaats als bedrader en panelenbouwer. In de werkplaats van Mous Waterbeheer worden de panelen voor de besturingskasten opgebouwd die door de ET tekenaars ontworpen zijn. Naast het in huis opbouwen van de panelen voor onder andere gemaalbesturingen en rioolbesturingen worden deze besturingskasten ook in huis getest. In deze video legt Wieger ons uit wat er allemaal komt kijken bij het testen van een besturingskast en waarom het belangrijk is dat deze testen worden gedaan.

 

De Verhalen van Mous Waterbeheer

Voor onze projecten voor nieuwbouw en renovatie van rioolgemalen, drukriolering en poldergemalen, bruggen en sluizen, inspecties en keuringen, procesautomatisering, service en onderhoud zijn onze collega's van inkoop, ET, mechanica, kastenbouw en industriële automatisering onmisbaar. In korte videoblogs vertellen zij over wat zij doen om ervoor te zorgen dat de projecten door Mous Waterbeheer op tijd en met kwaliteit opgeleverd worden. De komende weken publiceert Mous Waterbeheer deze korte video's op YouTube en LinkedIn onder de serie De Verhalen van Mous Waterbeheer. Deze video is de eerste uit de serie.

 

Kijk mee met het testen van een besturingskast

Wieger Schotanus laat ons meekijken met het testen van een besturingskast. Deze kasten worden door Mous Waterbeheer in huis ontworpen, in huis opgebouwd en ook in huis getest. Wat gebeurt er tijdens het testen van een besturingskast? Waarom is het zo belangrijk dat de kasten worden getest voordat deze mee gaan met de monteurs? En natuurlijk... wat gebeurt er tijdens het testen van deze besturingskast?

 

Video testen besturingskast

Bekijk hieronder de complete video van het interview met onze collega Wieger Schotanus.