Levering 100 SPIN installaties aan gemeente Putten

Recentelijk leverde Mous Waterbeheer 100 SPIN installaties aan de gemeente Putten. Op onderstaande foto's staan de 100 SPIN installaties klaar voor verzending.

 

Renovatie van drukriolering in buitengebied

De SPIN installaties worden gebruikt voor de renovatie van drukrioolgemalen in het buitengebied van de gemeente. Voordeel voor de klant zijn o.a. de maatwerkmogelijkheden van de SPIN. Gemeente Putten maakt gebruik van de omkeerfunctie om verstoppingen tegen te gaan. Ook zijn de installaties uitgerust met een analoge meting om bijvoorbeeld de putreiniging te kunnen instellen. Op deze manier kan de gemeente besparen op zijn uitgaven aan onderhoudskosten en duurzaam beleid voeren op zijn civiele infrastructuur.

 

Speciaal ontwikkeld voor ontsluiting van het buitengebied

De SPIN zorgt voor onderhoudsarme en eenvoudige besturing van eenpompsgemalen en tweepompsgemalen in het buitengebied. Een groot buitengebied betekent een uitdaging in effectief beheer van alle pompen en installaties in het veld. Juist voor het ontsluiten van eenpompsgemalen en tweepompgemalen in het buitengebied zijn de SPIN en TWINSPIN ontwikkeld. De SPIN is dus ideaal om drukrioolgemalen in het buitengebied op afstand eenvoudig te beheren.

Meer informatie over SPIN en TWINSPIN

Meer informatie over SPIN en TWINSPIN

Zoekt u een ideale oplossing voor het eenvoudig ontsluiten van de installaties in het buitengebied? Informeer bij uw contactpersoon bij Mous Waterbeheer naar de SPIN voor eenpompsgemalen of de TWINSPIN voor tweepompsgemalen. Of lees meer via onderstaande knop.