Mous Waterbeheer breidt uit met vakgebied Bruggen & Sluizen

Naast Riooltechniek en Service & Onderhoud breidt Mous Waterbeheer de werkzaamheden uit met het vakgebied Bruggen & Sluizen. Werkzaamheden in dit vakgebied zijn niet volledig nieuw voor Mous Waterbeheer. Door het samenstellen van een kernteam en de werkzaamheden onder te brengen in een vakspecifiek onderdeel streeft Mous Waterbeheer naar een sterkere positie in dit segment.

 

Mous Waterbeheer voerde de afgelopen jaren al meerdere projecten uit aan beweegbare bruggen en sluizen. Voorbeelden van projecten zijn onder andere de renovatie van de spuisluis Dokkumer Nieuwe Zijlen, het Storings- en onderhoudscontract bruggen en sluizen gemeente Almere en het Storings- en onderhoudscontract bruggen gemeente De Waadhoeke.

 

Werkzaamheden Bruggen & Sluizen

 

Werkzaamheden door Mous Waterbeheer binnen het vakgebied Bruggen & Sluizen omvatten onder andere onderhoud en inspecties aan beweegbare bruggen en sluizen, renovatie en nieuwbouw, turnkey ombouw en vernieuwing en 24/7 service. Daarnaast heeft Mous Waterbeheer de expertise in huis voor levering en installatie van systemen voor ET-besturing, aandrijving, bediening en regelsystemen​, systeemintegratie en systeembeveiliging​​.

 

Uw contactpersoon Herman van der Kamp

 

De afgelopen jaren hebben de vakmensen van Mous Waterbeheer ruime ervaring opgedaan met diverse projecten. Onze Sales Manager Herman van der Kamp toont u graag een aantal referentieprojecten en bespreekt met u de mogelijkheden voor uw provincie, gemeente of waterschap. De komende tijd zullen afspraken in het belang van ieders gezondheid uiteraard digitaal plaatsvinden.

 

Herman van der Kamp

Sales Manager Bruggen & Sluizen

h.vd.kamp@mouswaterbeheer.nl

 

Totaalontzorging staat voorop

 

Onze klanten – beleidsmedewerkers en beheerders bij gemeenten en waterschappen – kiezen met Mous Waterbeheer voor totaalontzorging. Uit de praktijk blijkt dat gemeenten en waterschappen veel waarde hechten aan duurzame samenwerkingen met betrouwbare partners. Door het vakgebied Bruggen & Sluizen biedt Mous Waterbeheer klanten een breder aanbod en daarmee totaalontzorging in waterbeheer.