De verbindende kracht van mechanisch ontwerpen

Rutger Noorman is Engineer Mechanica bij Mous Waterbeheer en ontwerpt onder andere het leidingwerk en de pompen. In deze video legt hij uit hoe zijn werk alle bedrijfsonderdelen van Mous Waterbeheer met elkaar verbindt; van eerste ontwerp tot en met de productie.

 

Mechanisch ontwerpen voor gemeenten en waterschappen

Rutger Noorman zorgt als Engineer Mechanica voor de mechanische ontwerpen voor onze projecten voor gemeenten en waterschappen. Mechanische ontwerpen omvatten onder andere het leidingwerk, de pompput en de pompen die in een installatie worden gebruikt. Dit werk komt uiterst precies en vergt nauwe afstemming, onder andere met de afdelingen projectleiding, inkoop en ET-engineering.

 

De verbindende factor

Deze laatste video uit de serie maakt duidelijk dat alle disciplines van Mous Waterbeheer nauw met elkaar samenwerken voor succesvolle projecten voor gemeenten en waterschappen. Rutger geeft een korte introductie van wat er allemaal komt kijken bij het werk van een Engineer Mechanica bij Mous Waterbeheer en hoe dit samenhangt met ET-ontwerp, industriële automatisering, inkoop, magazijn, kastenbouw, mechanische werkplaats en het werk van de monteurs in het veld. Zo is deze laatste video uit de serie De verhalen van Mous Waterbeheer echt de verbindende factor tussen alle eerdere video’s en vakgebieden.

 

De Verhalen van Mous Waterbeheer

In korte videoblogs vertellen onze collega's over wat zij doen om ervoor te zorgen dat de projecten door Mous Waterbeheer op tijd en met kwaliteit opgeleverd worden. Voor onze projecten voor nieuwbouw en renovatie van rioolgemalen, drukriolering en poldergemalen, bruggen en sluizen, inspecties en keuringen, procesautomatisering, service en onderhoud zijn onze collega's van inkoop, ET, mechanica, kastenbouw en industriële automatisering onmisbaar. Mous Waterbeheer publiceert deze korte video's op YouTube en LinkedIn onder de serie De Verhalen van Mous Waterbeheer. Deze video is de laatste video uit de serie.

 

Video Engineering Mechanica door Mous Waterbeheer

Bekijk deze laatste video uit de serie De verhalen van Mous Waterbeheer. Deze serie heeft tot doel de kennisintensieve werkzaamheden die door Mous Waterbeheer worden uitgevoerd een gezicht te geven.

 

De video’s uit de serie terugkijken

Bekijk via onderstaande links alle video’s uit de serie De verhalen van Mous Waterbeheer. Kijk hoe Wieger Schotanus uiterst precies werkt aan de ET panelen en hoe besturingskasten in huis getest worden in de eigen ET werkplaats / afdeling kastenbouw. Leo legt uit wat er in zo’n groen kastje in de berm zit. Collega Arend vertelt over duurzaam inkopen en het logistieke proces en Johnny Smits neemt ons mee in een werkdag op de afdeling Industriële Automatisering.

 

Wilt u meer weten over de kennisgebieden van Mous Waterbeheer? Vraag onze monteurs, projectleiders of uw accountmanager gerust om meer informatie.